Farsa mortala nerecomandata celor ce sufera cu inima

Daca v-ati intrebat vreodata daca farsele de la televiziunile noastre sunt uneori prea dure, stati sa vedeti ce le trece prin cap brazilienilor. Mai jos aveti un videoclip in...
farsa lift

Daca v-ati intrebat vreodata daca farsele de la televiziunile noastre sunt uneori prea dure, stati sa vedeti ce le trece prin cap brazilienilor.

Mai jos aveti un videoclip in care sunt prezente 3 elemente, victima, un lift si elementul surpriza.. un cadavru aflat in cosciug. Ce a iesit, vedeti mai jos :


loading...

Categorii
Fun

Cea mai buna muzica
Facebook
Tehnologie

IMG_8077

Castile Handsfree Bluetooth BeeWi BBH102-A1 sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor mobile Bluetooth cu profil HS, HF, A2DP, AVRCP. Acestea sunt ideale pentru redare muzica si preluare apeluri in stil maini libere .

BeeWi BBH102-A1 au un sunet optimizat si un design confortabil si inedit cu banda ajustabila. Butoanele de volum, power si de raspuns va permit sa gestionati muzica si apelurile direct de pe casca. Acestea suporta apelare prin voce si apelarea ultimului numar format pentru dispozitive cu suport pentru aceste functii. In plus castile sunt compatibile  cu dispozitive Dual Air.

Incarcarea castilor se face prin intermediul unui cablu USB pe care il veti conecta la un PC sau laptop. Autonomia bateriei este generoasa si  in conditii normale de utilizare poate ajunge pana la 10 ore.

Castile BeeWi BBH102-A1 au si o aplicatie dedicata de gestionare a setarilor handsfree denumita Audiolink BeeWi, disponibila pe magazinul AppStore, Google Play, Windows Store .

Handsfree-ul poate fi folosit la o distanta maxima de 10 metri de dispozitivul conectat si au o frecventa de raspuns de 20 – 20000 Hz. Diametrul pentru driver este de 36 mm iar impedanta 32 Ohm.

 

Criteo (2)

Criteo, companie internationala ce are ca domeniu de activitate marketing performance, a lansat studiul sau trimestrial dedicat comertului pe dispozitive mobile, studiu ce ofera o analiza cuprinzatoare a tendintelor si obiceiurilor de cumparaturi online din T1 2016.

Acest raport evidentiaza faptul ca utilizatorii au din ce in ce mai multa nevoie de mobilitate, 38% din toate tranzactiile globale desfasurandu-se deja cu ajutorul unui dispozitiv mobil. Aceasta proportie este prognozata sa creasca in perioada urmatoare, in conditiile in care, in tari precum Japonia si Marea Britanie, peste 50% dintre tranzactiile online sunt finalizate deja de pe un dispozitiv mobil. Pentru prima data, studiul Criteo contine informatii detaliate si despre tarile din regiunea Europei Centrale si de Est, inclusiv Romania, oferind astfel o privire de ansamblu asupra uneia dintre pietele de e-commerce cu cea mai rapida rata de crestere din Europa.

„Ceea ce vedem tot mai des este ca dispozitivele mobile sunt din ce in ce mai importante cand vine vorba de cumparaturi online, majoritatea consumatorilor cautand produse si cumparand intr-un proces ce poate utiliza mai multe dispozitive”, a mentionat Alexander Gösswein, Managing Director Central Europe, Criteo.

„In Europa de Est, 18% din toate cumparaturile online se desfasoara pe dispozitive mobile, iar noi anticipam un potential semnificativ de crestere, in special daca ne uitam la situatia de la nivel international, unde aproape patru din zece tranzactii e-commerce au acum loc pe dispozitive mobile. Mai mult, cresterea importantei dispozitivelor mobile in e-commerce este evidenta si prin faptul ca, acum, valoarea unui cos de cumparaturi de pe un dispozitiv mobil reprezinta 85%  din valoarea unui cos de cumparaturi de pe desktop.”

Utilizatorii de dispozitive mobile din Europa Centrala si de Est folosesc preponderent terminale cu Android si prefera sa faca cumparaturi de pe smartphone

Din ce in ce mai des, smartphone-urile devin dispozitivele mobile preferate cand vine vorba de cumparaturile online, majoritatea tranzactiilor mobile la nivel global finalizandu-se pe un smartphone. In special in Europa Centrala si de Est, 57% din toate tranzactiile electronice mobile sunt realizate de pe smartphone-uri si doar 43% de pe tablete. La nivel regional, dispozitivele cu Android sunt mai populare decat terminalele cu iOS –  75% din toate tranzactiile mobile in Europa Centrala si de Est sunt finalizate pe dispozitive cu Android. In acest context, in care devine evident ca o aplicatie pentru iPhone nu va mai fi suficienta pentru a ajunge la multi potentiali cumparatori, Criteo crede ca pietele locale vor trebuie sa se reorienteze catre aplicatii si solutii pentru Android.

Aplicatiile mobile genereaza mai multe vanzari la nivel global, in timp ce numarul utilizatorilor care folosesc mai multe dispozitive mobile pentru a finaliza o tranzactie creste

Studiul Criteo mai arata ca, la nivel global, aplicatiile sunt mai eficiente decat browserele mobile pentru incurajarea cumparaturilor online, cu rate de conversie cu pana la 20% mai bune, chiar si in comparatie cu desktop-urile.

Mai mult, obiceiul de a face cumparaturi de pe mai multe dispozitive – laptopuri, tablete sau smartphone-uri – a devenit foarte popular. Chiar si asa, aproximativ 46% din tranzactiile efectuate de pe [...]

LG_OLED_TV_G6_lifestyle

LG Electronics anunță disponibilitatea în România a gamei de televizoare OLED cu rezoluție 4K și cea mai nouă tehnologie HDR (high dynamic range). Noua gamă include modelul LG SIGNATURE OLED TV G6, care a câştigat premiul CES 2016 pentru cea mai bună inovaţie, alături de modelele avansate OLED 4K cu ecran plat și ecran curbat, din seriile E6, C6 și B6.

Întreaga gamă de televizoare LG OLED oferă o calitate excepţională a imaginii şi încorporează cea mai avansată tehnologie OLED: nuanţe perfecte de negru, o luminozitate îmbunătăţită, culori mai puternice, dar şi un design inovativ. Fiecare model este dotat complet pentru a oferi imagini în format HDR care par a prinde viaţă prin susţinerea Dolby Vision şi UHD10, prin certificarea “Ultra HD Premium” de către UHD Alliance. Toate modelele de televizoare au integrat sistemul webOS 3.0, cea mai recentă actualizare a platformei LG Smart TV.

“Prin noua gamă de televizoare OLED pe care o aducem pe piața din România, vom oferi consumatorilor o nouă experiență de vizionare și noi moduri de a se bucura de divertisment acasă. Prin eforturile susținute ale companiei noastre de a îmbunătăți permanent tehnologiile încorporate, credem că noua gamă va consolida poziția LG pe acest segment și va deveni o referință pentru imagini redate cât mai real, un design elegant și funcții inteligente în același timp,” a declarat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România.

Design-ul inovativ ‘picture-on-glass’ se încadrează în decorul oricărei locuințe

Televizorul OLED LG SIGNATURE și televizorul OLED seria E6 sunt primele modele de televizoare LG care încorporează noul design LG picture-on-glass, cu modelul SIGNATURE care se remarcă printr-un panou OLED extrem de subțire, de 2,57 mm, cu partea din spate din sticlă transparentă. Televizorul este la fel de subţire ca patru cărţi de credit împreunate. Cu circuitele TV repoziţionate în stand, panoul subţire de sticlă este o operă de artă în sine – fie că este închis sau deschis. Acesta oferă un design sofisticat oricărei locuințe.

Alături de modelele OLED LG SIGNATURE şi E6, televizoarele LG OLED 4K seria C6 şi E6 încorporează design-ul Blade Slim, iar împreună cu ecranul Full Cinema permit o experienţă de vizionare uimitor de captivantă.

LG OLED TV cu Dual HDR oferă imagini cât mai reale și o dimensiune mai profundă

Noua gamă de televizoare LG OLED, inclusiv LG SIGNATURE, oferă o experienţă HDR cu imagini cât mai reale, cu o profunzime mai mare şi culori mai vibrante. Toate modelele de televizoare LG OLED sunt compatibile cu formatele HDR standard impuse de cei mai importanți jucători de pe piața transmisiunilor, studiouri de film și producători de electronice.

Întreaga gamă de televizoare LG OLED 2016 include formatul HDR 10, cu certificarea Ultra HD Premium de către UHD Alliance, iar fiecare model are integrată şi tehnologia Dolby Vision pentru o mai bună experienţă HDR.

Conținutul Dolby Vision oferă o precizie superioară a culorilor şi foloseşte metadata dinamică pentru a ajusta culoarea, contrastul şi lumina pentru fiecare imagine. Unul dintre cele mai importante aspecte este tehnologia de cartografiere a sistemului Dolby Vision care va asigura un conţinut optimizat pentru [...]

-productpicture-hires-t88vi_bk_left_paper (2)

Epson a lansat pe piață modelul TM-T88VI, o nouă imprimantă de chitanţe de ultimă generaţie, proiectată pentru a funcţiona atât pe sistemele POS tradiţionale, bazate pe PC, cât şi pe configuraţiile web şi mobile din ce în ce mai populare. Este așadar o imprimantă ideală pentru proprietarii de magazine, baruri şi restaurante, care doresc să dezvolte noi modalităţi de interacţiune cu clienţii şi, de asemenea, pentru cei care doresc pur şi simplu să utilizeze o configuraţie tradiţională sau combinată.

Pe lângă versatilitate, TM-T88VI oferă performanţe excelente, cu viteze de imprimare de până la 350 mm/s, dar şi fiabilitate. O funcţie de alimentare inversă contribuie la economisirea hârtiei fără a afecta performanţele, reducând totodată costurile de exploatare şi pierderile de hârtie.

Laura Hennigfeld, Product Manager în cadrul companiei Epson Europe, declară: „Numeroase companii, în special din domeniile retail şi HoReCa, doresc să exploreze modul în care soluţiile POS web şi mobile pot îmbunătăţi eficienţa şi satisfacţia clienţilor, dar nu doresc să se dedice imediat unui sistem cu totul nou. TM-T88VI acceptă coexistenţa celor două sisteme, ceea ce permite utilizatorilor să adauge treptat servicii POS web şi mobile sau să ruleze sistemele independent sau în paralel, după cum doresc.”

Funcţionalitatea Server Direct Print permite modelului TM-T88VI să imprime direct de pe un server web.

De asemenea, acceptă module de tip „beacon”, pentru a ajuta dispozitivele să identifice cea mai apropiată imprimantă, lucru ideal pentru mediile POS cu mai multe imprimante, iar compatibilitatea cu NFC facilitează asocierea tabletelor, dispozitivelor smartphone şi a celorlalte dispozitive mobile.

TM-T88VI are exact aceleaşi dimensiuni ca TM-T88V, permiţând clienților  să treacă  la un sistem cu totul nou, fără să trebuiască să rearanjeze spaţiul de pe tejghea. Imprimanta este disponibilă în culorile alb şi negru, pentru a se integra în orice decor de magazin, bar sau restaurant.

Caracteristici cheie Imprimantă de chitanţe de ultimă generaţie, cu conectivitate mobilă, viteze mari de imprimare şi fiabilitate excelentă Perfectă pentru retailerii care doresc să combine sistemele POS mobile cu cele tradiţionale bazate pe PC Este echipată cu tehnologie Epson ePOS pentru imprimare din aplicaţii web şi de pe dispozitive inteligente Poate imprima atât de pe unităţi USB, cât şi din reţea (ePOS) – lucru ideal pentru retailerii care trec la sisteme ePOS mobile Imprimă la viteze de până la 350 mm/s Imprimarea în tonuri multiple de gri permite reproducerea mai bună a siglelor şi imaginilor Server Direct Print permite imprimarea de date direct de pe un server web Acceptă HTTPS pentru securizarea completă a transferului de date Funcţie de alimentare inversă cu hârtie, pentru economisirea eficientă a hârtiei Este livrată cu instrumente extinse pentru implementarea simplă şi economică Disponibilă în culorile alb şi negru, pentru a se integra în decorul de magazin sau restaurant, dar pentru Bluetooth sau Wi Fi

ceas-inteligent-evolio-xwatch-pro-blue_2-horz

Evolio anunță lansarea X-Watch Pro, un gadget cu design actual, cu specificații tehnice superioare si cu noi facilitati.

Gadgetul X-Watch Pro se conectează cu smartphone-ul utilizatorului prin funcția bluetooth astfel încât permite primirea și efectuarea de apeluri telefonice sau trimiterea de SMS-uri direct de pe ecranul tactil IPS de 1.54 inch. Pentru că beneficiază de slot pentru cartelă SIM, ceasul inteligent poate fi folosit totodată ca telefon propriu-zis.

X-Watch Pro receptionează automat notificări pentru e-mailuri sau diverse aplicații precum facebook, whatsapp, twitter sau skype. În același timp, smartwatch-ul monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, calitatea somnului sau perioadele de sedentarism.

„Noul smartwatch vine să completeze gama de wearables din portofoliul Evolio, o alternativă pentru fanii ceasurilor inteligente. Succesul înregistrat de X-Watch, primul smartwatch al brandului, ne-a determinat să investim într-un model cu specificații noi, superioare din punct de vedere tehnic. Segmentul dispozitivelor purtabile este unul strategic pentru noi și vom continua să dezvoltăm astfel de produse, din ce în ce mai apreciate și pe piața din România”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

X-Watch Pro este dotat cu slot pentru card SD și cameră incorporată pentru fotografii instantanee sau filmări discrete. Noul Smartwatch dispune de un mediaplayer pe care se pot vizualiza filme, imagini sau asculta fisiere audio. Totodată,ceasul are funcție antifurt, astfel încât se declanșează un semnal de alarmă atunci când smartphone-ul cu care este conectat se îndepărtează.

Alte facilitati ale ceasului sunt : Inregistrator audio, Alarma, Manager Fisiere, „Gaseste Dispozitivul” si Declansator camera smartphone.

Gadget-ul este compatibil cu Android 4.3 și iOS 7 sau versiunile mai noi. Este disponibil în două culori, negru și albastru.

X-Watch Pro poate fi achiziționat începând de azi in magazinele Altex si pe evolioshop.com la prețul promotional de 299 lei.

Specificatii tehnice:

Sistem de operare LinkIt Tip display IPS LCD Dimensiune Display 1,54 inch Rezolutie Display 240 x 240 px Tip Procesor MT2502C Frecventa Procesor ARM7, 260MHz Camera 0.3 MP Compatibilitate Android si IOS Functii Alarma, Calendar, Pedometru, Player muzica, Player Video, Speaker, Vibratie Senzori G-Senzor, Monitorizarea somnului Bluetooth Bluetooth 4.0 Conectivitate Micro SD de pana la 32 GB, Micro USB, Slot SIM 2G Baterie Lithium-ion polymer, 300mAh Autonomie 2 pana la 5 zile Dimensiuni Ceas 55.5 x 43 x12mm Culoare Albastru Grosime 12,1 mm Greutate 60 g

PE ACEEASI TEMA

 • mr bean
  Fun

  Mr. Bean in 50 Shades of Grey

  Cum ar fi arătat ,,50 SHADES OF GREY” cu MR. BEAN în rolul principal ? Daca ai văzut 50 Shades of Grey? Fie că ți-a plăcut sau nu, suntem...
 • fdb_1444083955_lead_800x600_15954
  Fun

  Ce face o dulceata ?

  Reteaua de socializare Facebook s-a transformat repede in locul unde multi intra ca sa agate. Ce-i drept fetele cu spirit de gluma mai rafinat ne fac sa zambesc. Iata...
 • 67621642
  Fun

  Când patriarhul Daniel vede glumele despre el

  Chiar asa, oare cum reactioneaza patriarhul Daniel daca vede ce spune lumea despre el pe retelele de socializare sau pe diverse site-uri ?...
 • img
  Fun

  Simulare la teza de mate

  Cazul revoltător de la Liceul Tudor Vianu scoate la iveală noi nereguli și excese ale dascălilor. Scandalul de la Liceul Tudor Vianu din Capitală ia amploare, după ce un...