Eminem – Berzerk (videoclip)

Written by on 10/09/2013

Asteptarea a luat sfarsit si noul videoclip Eminem, Berzerk, e aici! In stilul clasic Slim Shady, avem un material video cu invitati speciali de la producatorul Rick Rubin, la rockerul suparat Kid Rock sau la rapperul Kendrick Lamar, intr-un amalgam de cadre diferite cu Eminem si scene de pe strada.

Rapperul din Detroit nu se dezice de stilul care l-a consacrat si are o multime de scene funny, de la boom-box-ul urias pentru care e nevoie de o scara sa il butonezi, la scheme cu mingea de baschet sau din spatele blocurilor.

Berzerk este primul single de pe noul album Slim Shady si deja se descurcat foarte bine in topur – e pe locul 3 in Hot 100, iar in ziua lansarii a urcat rapid pe prima pozitie in iTunes. Eminem se alatura astfel listei cu cele mai asteptate albume ale acestui an si cel mai probabil va schimba fata premiilor pe zona de rap de anul viitor. Noul sau disc, MMLP2 ce va aparea in aceasta toamna, este o coproductie Rick Rubin si Dr. Dre, indelungatul colaborator al rapperului din Detroit.

Va place videoclipul? Mai puteti astepta pana se lanseaza discul?

Sursa originala a articolului: Urban.ro


Tagged as


Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground