Acadelia la Sala Palatului

Sala Palatului [Bucuresti]

Event info
Date: 14/11/2018
Time: 8:00 pm
Location: Sala Palatului
Address: Strada Ion Câmpineanu 28, București 010039 Bucuresti
Details

Delia revine cu un nou concept de show – Acadelia. Acesta va fi constituit din trei concerte ce vor avea loc pe 14, 15 și 16 noiembrie 2018 la Sala Palatului din București.

Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, este încurajat pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.

Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfășoară după concepte gândite de artistă și îmbrăcate în scenarii spectaculoase de o întreagă armată de oameni. De la peste 400 de costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, de la sute de oameni care intră pe scenă, balerini, artiști invitați sau figurație, până la acrobații pe care însăși Delia le pune în practică, totul este o trăire.

Bilete concert Acadelia la Sala Palatului
VIP – 390 lei
Categoria I – 250 lei
Categoria II – 190 lei
Categoria III – 120 lei
Categoria IV – 80 lei
Meet & Greet – 190 lei (este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanții să aibă achiziționat și un bilet la unul din concertele Acadelia. Pe lângă accesul la meet & greet, cumpărătorii acestei categorii de preț primesc și un CD, tricou Acadelia Limited Edition și poză cu autograf)Location

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground