Andra – “Aievea” la Sala Palatului

Event info
Time: 12:00 am
Details

Vineri şi sâmbătă, pe 23 şi 24 februarie 2018, de la ora 20:00, Andra susţine concertele „Aievea” la Sala Palatului din Bucureşti.

După succesul concertului „Iubirea Schimbă tot”, exact aşa cum ne-a promis în interviu, Andra revine la Sala Palatului cu un nou concept care va depăşi toate aşteptările publicului. Noul său spectacol, „Aievea”, înseamnă voce, muzică, invitaţi şi emoţie la superlativ, o producţie extraordinară şi o experienţă de 5 stele pentru spectatori.

„Promit că «Aievea» să fie mai mult decât un concert, să fie o experienţă de neuitat. Veniţi cu cineva drag, împărtăşiţi «Aievea» cu cei iubiţi, ca şi mine. Eu voi fi acolo şi nu voi fi singură, ci cu prieteni şi oameni care mă susţin şi mă iubesc. Ne vedem la Sala Palatului! Abia aştept!”, a declarat artista.

Pentru 2017, Andra a prezentat un concert de suflet, despre toate iubirile sale, pe care le-a dezvăluit pe scenă, alături de nume mari din industria muzicală românească, printre care: Monica Anghel, Smiley, Pepe şi Cabron. Pentru 2018, artista vrea să îşi surprindă publicul cu o nouă latură a sa pe care o va dezvălui printr-un spectacol muzical de excepţie.


MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground