Concert Bon Jovi in Piata Constitutiei


Piata Constitutiei [Bucuresti]

Event info
Date: 21/07/2019
Time: 8:00 pm
Location: Piata Constitutiei
Address: Bucuresti Bucuresti
Details

Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, Bon Jovi se întoarcere în România, pe 21 iulie 2019, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovarea a albumului „This House Is Not For Sale” (2016) şi are loc la 7 ani distanţă de la primul concert susţinut de Bon Jovi în România, în faţa a peste 60.000 de fani.

Turneul „This House Is Not For Sale” începe pe 31 mai 2019, la Moscova, şi include concerte în Estonia, Suedie, Norvegia, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Germania, Spania, Elveţia, Polonia, Austria şi România.

Pentru concertele din acest turneu, formaţia a pregatit o selecţie de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimba în fiecare seară, incluzând, desigur: „You Give Love a Bad Name”, „It’s My Life”, „Wanted Dead Or Alive” ,”Bad Medicine” şi „Livin ‘On a Prayer”.

„Bon Jovi s-a reinventat. Ne-am dat refresh. Sunăm mai bine ca niciodată şi ne bucurăm de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupă, hrănindu-ne şi făcându-ne fanii fericiţi. Este timpul nostru, din nou”, a declarat Jon.

Turnele trupei Bon Jovi sunt unele dintre cele mai bine vândute turnee. „Because We Can World Tour” (2013) a fost al treilea lor turneu în şase ani, clasat pe primul loc în topul celor mai bine vândute turnee din întreaga lume (un punct atins anterior doar de legendarii The Rolling Stones).

Trupa Bon Jovi va sosi la Bucureşti în formula: Jon Bon Jovi (voce şi chitară), David Bryan (clapă), Tico Torres (baterie), Hugh McDonald (bas), John Shanks (co-producator & co-compozitor) şi Phil X (chitară).

Biletele la concert au preturi cuprinse intre 235 de lei pentru acces general si 2500 de lei pentru categoria VIP.


MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground