Concert Snoop Dogg la Arenele Romane

Arenele Romane [Bucuresti]

Event info
Date: 29/08/2018
Time: 8:00 pm
Location: Arenele Romane
Address: Cutitul de Argint, nr. 3, Parc Carol Bucuresti
Details

Rapper-ul american Snoop Dogg, pe numele adevărat Calvin Cordozar Broadus, Jr,a fost descoperit de Dr. Dre când avea 21 de ani. Primul single a fost un featuring pe melodia de debut solo a lui Dre, “Deep Cover”. La un an de la această colaborare, în 1993, a apărut și primul album al lui Snoop, ”Doggystyle”. Discul a fost produs de Dr. Dre și a debutat pe prima poziție atât în Billboard Top R&B/Hip-Hop, cât și în clasamentul general Billboard 200. Materialul s-a vândut în aproape un milion de exemplare în doar prima săptămână de la lansare, ”Doggystyle” fiind ulterior certificat de 4 ori cu platină.

Cel de-al doilea material de studio, ”Tha Doggfather”, a fost, de asemenea, Number One în Billboard, acest album primind dublă certificare cu platină. Discul a inclus single-ul “Snoop’s Upside Ya Head”.

Au urmat discurile ”Da Game Is to Be Sold, Not to Be Told” (1998), ”No Limit Top Dogg” (1999) și ”Tha Last Meal” (2000), toate lansate prin intermediul No Limit Records. În 2002, rapper-ul a schimbat casa de discuri, lansând ”Paid tha Cost to Be da Boss” sub egida Priority/Capitol/EMI Records. După un singur disc, Snoop s-a reorientat către Geffen Records, lansând la Priority următoarele 3 albume: ”R&G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece, Tha Blue Carpet Treatment”, ”Ego Trippin’. Malice ‘n Wonderland (2009) și ”Doggumentary ”(2011).

În cei aproape 30 de ani de carieră, Snoop Dogg a vândut peste 23 de milioane de albume doar în SUA, la nivel internațional vânzările depășind 35 de milioane de discuri.

Printre hiturile cele mai cunoscute ale lui Snoop Dogg se numără piese ca “Drop It Like It’s Hot”, “Who Am I (What’s My Name)?”, “Gin and Juice”, “Groupie Luv”, “From tha Chuuuch to da Palace”, “Beautiful”, “That’s That Shit”.

 

La 10 ani de la show-ul susținut în 2008 la Arenele Romane, Snoop Dogg revine în țara noastră. Rapper-ul va concerta din nou la Arenele Romane, urmând să promoveze la București piese de pe cel mai recent album al său, ”Bible of Love”. Discul a fost lansat anul acesta, pe 16 martie, fiind primul său material cu influențe gospel.

Prețuri bilete la concertul Snoop Dogg de la Arenele Romane:

Presale:        

  •  179 lei (pâna pe 29 iulie)
  •  239 lei (până pe 28 august)

În ziua concertului:

  • 250 lei


Location

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground