Red Bull Music SoundClash

Sala Polivalenta [Bucuresti]

Event info
Date: 21/11/2018
Time: 7:30 pm
Location: Sala Polivalenta
Address: Calea Piscului 10 Bucuresti
Details

Red Bull Music SoundClash revine cu un nou eveniment, cu doi artiști ce se vor duela muzical. Grasu XXL o provoacă pe Loredana la battle în cea de-a doua ediție Red Bull Music SoundClash din România. Show-ul va avea loc la Sala Polivalentă din București pe 21 noiembrie 2018.

Noțiunea de Soundclash a apărut în anii ‘50 în Jamaica, în rândul artiștilor reggae care aveau nevoie de provocări noi și care se întreceau în versuri și ritmuri felurite pentru a capta atenția publicului. Prima ediție a Red Bull SoundClash a avut loc în 2006 în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

Red Bull Music Soundclash oferă spațiul de joacă de care artiştii au nevoie pentru o confruntare creativă fără precedent: 2 scene, 4 runde provocatoare şi un public care decide învingătorul.

Loredana este un artist complet: cântăreață, compozitoare, textieră, orchestrator, actriță în producții românești și internaționale, antrenoare de voce, om de televiziune, scriitoare, fashion icon. A revoluționat industria muzicală din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaționale. Producția grandioasă și prestația artistică fără cusur a Loredanei au cucerit publicul și presa de specialitate.

Grasu XXL cântă de la vârsta de 14 ani, provenind dintr-o familie cu tradiție în domeniu. Primul material discografic al cântărețului se numește “Personajul negativ” și este o colaborare cu Paco 10 Grei; cei doi au fost uniți sub numele XXL & 10 Grei. Acesta a fost lansat pe 10 iulie 1999. Primul său album solo, “Curaj”, a fost lansat în iulie 2006 și este un material într-adevăr inedit atât prin sunet, cât și prin modalitatea interpretării. În 2006 apare și EP-ul “Curaj” (Remix) – un material scos de rapper alături de Dj Swamp care promovează albumul “Curaj” alături de mixtape-ul.

Acces Teren – 59 lei


MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground