Scorpions revin in turneu la Bucuresti

Romexpo [Bucuresti]

Event info
Date: 12/06/2018
Time: 8:00 pm
Location: Romexpo
Address: Bulevardul Mărăști 65-67, București Bucuresti
Details

La doi ani de la cel mai recent concert susţinut în România, legendara trupă Scorpions se întoarce în România pentru a susţine un nou spectacol, dedicat tuturor iubitorilor muzicii rock. Show-ul face parte din turneul „Crazy World” şi va avea loc pe 12 iunie 2018 la Romexpo din Bucureşti.

Una dintre cele mai longevive trupe de rock, cu peste 50 de ani de carieră și peste 100 de milioane de albume vândute, va urca din nou pe scena de la Romexpo pentru a ne prezenta încă o dată „lumea lor nebună”, creată pe acorduri de rock clasic. Susţinători ai conceptului de schimbare, „cei 5 scorpioni” pregătesc un spectacol plin de surprize, care promite multă nebunie şi energie din plin.

Originară din Hanovra, trupa a luat naștere la inițiativa chitaristului Rudolf Schenker și s-a consacrat la nivel internaţional în anii ’80 cu piese care au fost pe buzele tuturor, ca „No One Like You”, „Still Loving You” și „Rock You Like A Hurricane”. Cu o discografie alcătuită din zeci de materiale de studio şi albume live, Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe de rock din întreaga lume.

Cea mai importantă capodoperă a lor este balada „Wind Of Change”, un simbol al schimbărilor politice puternice din Europa din 1989, care a devenit rapid un succes pe plan mondial, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991. De asemenea, formaţia a susţinut multe prestaţii live de succes, alături de nume mari din industria muzicală internaţională, precum: Zucchero, Tarja Turunen, Vanessa Mae şi Didi Kempot.

Până acum, Scorpions a mai concertat de 5 ori în România: la festivalul rock din 1993, de pe stadionul Dinamo, la Cerbul de Aur din 2002, la Sala Polivalentă în 2004, la Zone Arena în 2011 şi la Romexpo în 2013 şi 2016.
Bilete Scorpions la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul Scorpions, ce va avea loc pe 12 iunie 2018 la Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţionate, începând cu 19 martie 2018, din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor faţă de scenă.


MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground