Smiley la Arenele Romane

Arenele Romane [Bucuresti]

Event info
Date: 02/06/2018
Time: 8:00 pm
Location: Arenele Romane
Address: Bucuresti
Details

Smiley revine pentru al patrulea an consecutiv pe scena Arenelor Romane, sambata, 2 iunie! Smiley promite si pentru 2018 o supradoza de emotie, intoarceri in istoria sa artistica pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitati speciali i multe alte surprize pentru public in cadrul unui show BestMusic si HaHaHa Production!

Dupa lansarea celui de-al patrulea album, “Confesiune”, intr-un veritabil maraton muzical de-a lungul unui intreg an, artistul roman cu cea mai vizualizata piesa de pe Youtube in 2017 pastreaza traditia concertelor de la inceput de iunie si promite un concert spectaculos.

“Nimic nu se compara cu felul in care ma simt in timpul concertului din fiecare iunie de la Arenele Romane. Si acum daca inchid ochii, ma simt acolo, pe scena aia, fericit, dupa fiecare piesa cantata. Privesc spre public, il aud, il simt, imi bate in inima si e totul ca un vis. Multumesc pentru 10 ani in care traiesc in acest vis frumos alaturi de voi si va astept sa ne cantam sufletele, la Arene.”, spunea Smiley cu ocazia aniversarii a 10 ani pe scena Arenelor Romane!

Biletele au urmatoarele preturi:

– earlybird: 199 Lei categoria A, 139 Lei categoria B, 69 Lei categoria C pana pe 9 martie (numar limitat de bilete la oferta!)

– presale: 229 Lei categoria A, 149 Lei categoria B, 79 Lei categoria C pana pe 2 iunie

– la intrare: 250 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 100 Lei categoria C


MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground