Current track

Title

Artist

Current show

Background

A fost lansat trailerul pentru filmul GONE GIRL

Written by on 16/04/2014

Cel mai nou film al talentatului cineast DAVID Fincher, Gone Girl,  si-a lansat primul trailer.

Dupa o pauza de 3 ani de la remakeul american al ecranizarii The Girl with the Dragon Tattoo, David Fincher, unul dintre cei mai talentati cineasti ai zilelor noastre, revine in forta cu un thriller misterios, numai bun de pus direct pe lista de must-see.

Gone girl este ecranizarea unui roman de succes, scris de Gillian Flynn, care ne spune povestea lui Nick Dunne, interpretat de Ben Affleck, un barbat a carui sotie dispare intr-un mod misterios, fix in perioada cand cei doi se pregateau sa-si serbeze 5 ani de casnicie. Nick devine principalul suspect si in afara de sora lui vitrega, nimeni nu crede in nevinovatia lui.

Scenariul este scris chiar de catre autoarea cartii, Gillian Flynn, care a modificat finalul romanului, dand un nou sens filmului.

Trailerul nou aparut promite un mistery-thriller ca-n vremurile de glorie ale lui Mr Fincher (Se7en, Fight Club, Zodiac).

Distributia este compusa din actorii Ben Afleck, Rosamunde Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Kim Dickens, Patrick Fugit, Carrie Coon si Emily Ratajkowsk. O alta veste buna, din domeniu muzicii de data asta, ar fi ca Trent Reznor si Atticus Ross vor semna iar coloana sonora a filmului, fiind cea de-a treia colaboare cu Fincher dupa The Social Network si the Girl with the dragon tattoo.

In SUA filmul va avea premiera pe 3 octombrie si mai mult ca sigur ca va fi distribuit si in Romania.

Sursa originala a articolului: Urban.ro