Current track

Title

Artist

Current show

Bitbird Radio

02:00 03:00

Background

Lara Fabian va concerta la Bucureşti în octombrie 2014

Written by on 23/04/2014

Conform site-ului său oficial, Lara Fabian va reveni pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Evenimentul va avea loc pe 20 octombrie 2014, însă până în acest moment nu au fost anunţate detalii legate de preţurile biletelor sau data la care acestea vor fi disponibile.

Lara va mai concerta în acestă toamnă şi în Germania, Lituania, Cehia, Bulgaria şi Finlanda, în cadrul turneului de promovare al albumului “Le Secret”, lansat în aprilie 2013. Pentru o parte dintre concertele ce se vor desfăşura în luna octombrie a acestui an, inclusiv pentru cele două din Sofia, fanii pot deja cumpăra bilete.

Concertul de la Bucureşti are loc la mai bine de doi ani de la primele show-uri Lara Fabian de la Sala Palatului. Cântăreaţa de origine belgiană a susţinut două concerte în Capitală, pe 17 şi 18 martie 2012, ambele desfăşurându-se cu casa închisă.

Lara Fabian este unul dintre cei mai bine vânduţi şi îndrăgiţi artişti de origine belgiană. La doar 18 ani, în 1988 reprezenta Luxemburgul la Eurovision, ocupând un onorabil loc 4, cu piesa “Croire”. Melodia a fost un succes imediat, vânzându-se în peste 500.000 de exemplare în Europa.

În cei aproape 30 de ani de carieră Lara a fost recompensată cu nenumărate premii şi a primit nu mai puţin de 11 albume de platină şi 9 de aur. O preferată a criticilor muzicali, Lara îşi cucereşte audienţele nu doar prin talent, ci şi prin şarm, personalitate şi modestie.

Concertul de la Bucureşti va fi o şansă pentru fanii săi să asculte piese ca: “Adagio”, “Je t’aime”, sau “I will love again”, dar şi melodii de pe cel mai recent album al artistei.

 

Sursa: Lara Fabian va concerta la Bucureşti în octombrie 2014