Mama Selenei Gomez internata in spital din cauza relatiei cu Bieber

Written by on 19/12/2017

Dacă stirile nu v-au trimis la spital cel puțin o dată în acest an, probabil că faceti parte din acea categorie de oameni care acorda multa atentie informatiilor din jur. Desigur, prin “știri” ne referim la articole slab construite despre presupusele întâlniri ale oamenilor cu infinit mai mult succes și mai importante decât persoanele care sunt dependente de astfel de informatii.

Aceste articole sunt în mod tradițional pline de cuvinte cum ar fi presupuneri, zvonuri si surse și sunt aproape întotdeauna însoțite de un titlu inselator pe care chiar și un elev de clasa a cincea il va iubi.

Vorbind despre spitale, mama lui Selena Gomez, Mandy Teefey, una dintre acele persoane menționate mai sus, care au mai mult succes și sunt mai importante decât multe alte persoane, a fost internata in spital după ce a fost informată despre cat de serioasa ar fi impacarea dintre fiica ei și Justin Bieber.

Teefey a fost foarte afectata când a fost informata cu privire la evoluțiile recente ale relatiei Bieber x Gomez. Sursele TMZ au spus că Teefey a fost transportata în mod voluntar la spital după ce un membru al familiei a cerut autorităților să efectueze un control asupra starii de sanatate a acesteia, in timp ce se afla la un hotel din zona Los Angeles. In aceeasi zi, aceste surse au sustinut ca Teefey a avut o discutie “aprinsa” cu Gomez, in timpul careia cantareata a dezvaluit ca ea si Bieber au mers la terapia de cupluri. Teefey a fost externata din spital mai târziu în aceasi zi.
Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground