Current track

Title

Artist

Current show

Background

Steve Aoki

Steven Hiroyuki Aoki (n. 30 noiembrie 1977 , Miami, SUA) este un DJ, muzician și producător american de origine japoneză, fiul antreprenorului Hiroaki Aoki.

Aoki se putea mulțumi doar cu celebritatea, rămânând pur și simplu un DJ și producător de renume mondial. Dar succesul lui a prins aripi, la fel ca și avionul personal. Motivația sa? „Tatăl meu”, dezvăluie acesta. „Cel mai important lucru pe care l-am învățat de la el a fost să am un spirit competitiv. El mi-a imprimat o voință care îmi alimentează toate acțiunile”.

Fiind un nomad digital, care călătorește pe tot globul, Aoki își ia inspirația pentru muzică din mediul înconjurător în continuă schimbare: „A călători în continuu înseamnă că sunt în mod constant inspirat de culturile și sunetele din jurul meu. Înregistrez aceste sunete, iar melodiile sunt inspirate de ele sub formă de note vocale Telefonul meu, iar când am puțin timp acasă îmi place să intru în studio-ul meu și să analizez în profunzime aceste idei”. Cum este procesul său creativ? „Nu există o singură metodă pentru mine”, recunoaște el. „Am noroc să mă simt întotdeauna inspirat și gata de a crea. Cred că am ales cariera potrivită. Sau poate m-a ales ea pe mine?!”

În afară de muzica sa, Aoki promovează cariera artiștilor în care crede, prin casa sa de discuri. În plus, Dim Mak a evoluat pentru a include linia sa de îmbrăcăminte urbană – Dim Mak Collection – și producția de evenimente pentru unele dintre cele mai mari nume de astăzi din muzică.

Îngrijirea personală nu este pe locul doi atunci când Aoki se află în turneu – de fapt, el sugerează chiar opusul acestui lucru atunci când menționează că meditația și „o ceașcă de matcha” sunt esențiale pentru rutina sa de dimineață. „Personal, eu consider că ești ceea ce oferi corpului tău”, explică el. „Mâncarea pe care o mănânci, odihna, antrenamentele pe care le faci – toate acestea combinate au un efect asupra sănătății tale mintale și fizice”.

În afara beneficiilor evidente ale sănătății pe care le oferă (cum ar fi părul său bogat), Antrenamentul este esențial, el reușește să țină pasul cu stilul de viață pe care l-a dezvoltat. „Momentul acela când ajungi într-un loc nou și vrei să te întinzi pentru câteva minute întrucât ți se pare că ești obosit sau să mergi să iei ceva de mâncare este momentul în care ai putea să începi să îți pierzi motivația de a face sport. Așa că trebuie pur și simplu să te ridici și să o faci, fără să stai prea mult pe gânduri.