Nina Dobrev revine pentru ultimul sezon din The Vampire Diaries

Nina Dobrev revine pentru ultimul sezon din The Vampire Diaries

Like
596
0
sâmbătă, 28 ianuarie 2017
Vedete

Actrita Nina Dobrev, cea care a interpretat rolul lui Elena Gilbert in serialul The Vampire Diaries si-a extaziat fanii cu un anunt pe contul sau de Instagram.

Nina Dobrev se va intoarce in rolul ce a facut-o celebra, pentru finalului ultimului sezon din serial. S-ar parea ca finalul serialului va readuce in atentie peronajul Elena Gilbert.

Nina Dobrev a facut anuntul pe Instagram, unde a postat o poza cu scenariul pe care l-a primit. Ea si-a asigurat fanii că nu e vorba despre o poză ”throwback” si ca va reveni pentru ultimul sezon.

I know it's Thursday, but this is not a TBT. #BackOnSet #TVDForever

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on

Nina Dobrev s-a retras in 2015 si nu a fost prezenta in ultimele doua sezoane din serialul The Vampire Diaries. Aceasta si-a explicat decizia prin faptul ca nu isi doreste ca lumea sa o identifice numai dupa rolul din ”The Vampire Diaries” si că are si alte proiecte in desfasurare. Producatorii serialului i-au lasat usa deschisa si au asigurat-o ca se poate intoarce oricand. Regizorul a declarat ca e foarte fericit ca Nina va fi prezenta pentru finalul serialului, asa cum și-a dorit dintotdeauna.

Pana atunci insa, fanii actritei o pot vedea in cea mai recenta continuare din seria Triplu X.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *