Current track

Title

Artist

Current show

Good Morning

07:00 10:00

Background

Primul trailer The Expendables 3

Written by on 07/04/2014

Cei mai tari actori ai filmelor de actiune se reunesc in cel mai asteptat film de actiune al anului: The Expendables 3.

Primul The Expendables (2010) a strans toti greii filmelor de actiune si i-a trimis sa faca ce stiu ei mai bine: sa se prefaca ca se lupta pe viata si pe moarte. Doi ani mai tarziu a iesit si The Expendables 2 care a mai adaugat cateva nume importante (Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme) dar nu l-a mai avut pe Stallone pe scaunul de regizor.

Cel de-al treilea film din franciza vine cu cateva modificari importante: au renuntat la Bruce Willis care cerea mult peste bugetul alocat si au aparut actori precum Antonio Banderas sau Harrison Ford. Stallone i-a propus lui Mel Gibson sa se ocupe de regia filmului, dar acesta a refuzat, asa ca de regia noului film se ocupa debutantul Patrick Hughes. Scenariul este scris de Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt si Sylvester Stallone.

In The Expendables 3, Barney (Stallone), Christmas (Statham) si restul echipei se intalnesc pe cel care, cu multi ani in urma, a pus bazele grupului, dar care a devenit intre timp un periculos traficant de arme pe care Barney a trebuit sa-l elimine. Cel putin asa credea Barney. Se pare insa ca Stonebanks, a “pacalit”  moartea si are un nou plan: sa elimine Eroii de Sacrificiu. Doar ca a uitat cu cine are de-a face..

Distributia completa a noului film ii aduce laolalta pe: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Kellan Lutz, Ronda Rousey, Victor Ortiz (campion box), Glen Powell.

 

Sursa originala a articolului: Urban.ro