Current track

Title

Artist

Current show

Good Morning

07:00 10:00

Background

Scarlet Johansson, în război cu toată lumea

Written by on 09/04/2014

Schimbare majoră de registru în cazul uneia dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood. Dacă în „Her“ ne-a sedus virtual, prin vocea pe care o dă personajului din spatele unui soft, în „Lucy“, Scarlett Johansson ne va ţine cu sufletul la gură într-un thriller care se anunţă memorabil.

Începând cu Nikita şi Leon, şi până la „Al cincilea element“, scenaristul și regizorul Luc Besson a creat unele din cele mai dure și mai memorabile eroine de acțiune din istoria cinematografului. Acum, Besson ne-o prezintă pe Scarlett Johansson în „Lucy“, un thriller de acțiune despre o femeie care e prinsă accidental într-o afacere periculoasă care se întoarce împotriva celor care au răpit-o și care o transformă într-o mașinărie de luptă nemiloasă, evoluată dincolo de puterea de înțelegere omenească.

scarlet-2-300x168

Alături de Scarlett Johansson îl găsim pe legendarul Morgan Freeman, laureat cu Oscar. Filmul e produs de Virginie Besson-Silla, pentru EuropaCorp, este distribuit de Ro Image 2000 şi are premieră în România pe 8 august.

scarlet-3-300x200

 

 

Foto: Ro Image 2000

 

Sursa originala a articolului: Bravonet.ro