Corsten’s Countdown

Scheduled on

SAMBATA 3:00 am 4:00 am

Ferry Corsten

Tagged as:
Ferry Corsten - "Corsten's Countdown" - este prima emisiune interactivă electronică de muzică EDM. Corsten's Countdown este renumita pentru prezentarea celor mai recente versiuni și a viitoarelor hit-uri din spectrul EDM, inclusiv trance, house și progressive.

În fiecare săptămână, Ferry selectează personal și prezintă ascultătorilor cele mai proaspete piese dance. La finalul fiecarei editii, Ferry încurajează ascultătorii să voteze pentru melodia preferată. Cele trei piese care primesc cele mai multe voturi sunt programate pentru o re-difuzare în editia următoare a Corsten's Countdown Top 3.

Acest show radio a fost difuzat pentru prima oară în 2007 și a fost inclus rapid in programele multor posturi de radio din întreaga lume. Șapte ani mai târziu, numărătoarea inversă a lui Corsten s-a răspândit pe scară largă și este difuzată în prezent de numeroase posturi de radio din peste 70 de țări și este disponibilă și la cerere prin intermediul canalelor media / muzicale, inclusiv YouTube, Soundcloud, Spotify, iTunes și altele.


Read more

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground