Current track

Title

Artist

Current show

Background

Tatal Antoniei sare în apărarea fiice sale

Written by on 02/04/2014

Antonia a declarat de curând faptul că Vincenzo, fostul ei soț, refuză să îi dea fetiţa și recurge la amenințări. Contactul dintre ea şi Maya se rezumă doar la câteva minute la telefon, asta după ce artista a mers vara trecută cu micuţa în Italia, în vizită la bunici, iar aceştia nu ar mai fi vrut să o lase pe Maya să se întoarcă în România cu mama ei.

În urma acestui incident, Antonia a făcut o cere de custodie pentru a o recupera pe Maya, iată cum sună fragmente din aceasta:

“În momentul în care pârâtul a aflat că reclamanta a plecat la fetiţă , a ameninţat-o că asta o să fie prima şi ultima dată când se întâmplă aşa ceva, că nu are dreptul să vadă copilul, că doar dacă şi când vrea el o să aibă acces la copil şi că o s-o ‘distrugă’ dacă nu îl ascultă”.

Mihai Iacobescu, tatăl artistei, iese la atacat, confirmând toate spusele Antoniei cu privire la amenințările lui Vincenzo. Mai mult, acesta a declarat că fiica sa nu şi-a înşelat soţul niciodată.

mihai iacobescu

“Ea nu a vrut să mediatizeze acest scandal, voia să se rezolve totul pe cale amiabilă. Antonia a semnat un act când a născut şi a fost păcălită, că fetiţa ei poate să fie scoasă oricând din ţară. A fost ameninţată, a rămas cu frică. Aşa a fost! I s-a spus că o să păţească ceva! A fost minţită. A fost amânată atunci când a cerut rezolvarea pe cale amiabilă”, a spus tatăl Antoniei.

Fiica mea nu a fost adulterină! Nu s-au înşelat unul pe altul, aşa a zis şi el într-un interviu! Nu a fost cu nimeni cât a fost căsătorită! Nu o poate acuza nimeni de adulter. Despre el se spune că este cu o fată din Italia de un an, e şi el adulterin?”, a mai spus Mihai Iacobescu.

SURSA ORIGINALA A ARTICOLULUI1Music.ro


Tagged as