Current track

Title

Artist

Current show

Background

Unde mergem de 1 mai ?

Written by on 24/04/2014

Imediat dupa Paste, o noua escapada de weekend este minivacanta de 1 Mai. Operatorii de turism propun sejururi scurte in tara si peste hotare, la preturi atractive. Daca nu ti-ai facut inca planuri, iti prezentam in continuare cateva optiuni pentru o minivacanta de 1 Mai

La fel ca si anul trecut, anul acesta romanii care vor o vacanta de 1 mai vor putea sa se bucure de 4 zile libere, intre 1 si 4 mai, zilele de joi si vineri fiind declarate libere.

Românii care alega anul acesta sa vina la mare si vor circula pe Autostrada Soarelui primesc din start o veste buna, nu vor mai plăti taxa de pod de la Feteşti în zilele de 30 aprilie, 1 mai şi 4 mai.

Printre cele mai cautate statiuni de la malul Marii Negre, atat pentru vacanta de 1 mai cat si pentru vacanta de vara se afla Eforie Nord, Mamaia si Costinesti, statiunea tinerilor. Cele trei statiuni intrunesc criteriile de baza pentru o vacanta perfecta, indiferent de bugetul alocat de fiecare in parte.

La mare de 1 mai se anunta o vreme calda numai buna de plaja insa daca vrei sa te si distrezi putin cu siguranta iti vei dori si cateva evenimente. In ultimii ani a devenit deja o traditie organizarea evenimentelor pentru iubitorii de muzica de club. Pentru acestia vor fi organizate in nordul statiunii Mamaia doua evenimente ce au deja traditie, The Mission si Sunwaves.

Iubitorii de muzica folk, hip-hop, rock sau alternativa vor ajunge cu siguranta la Vama Veche acolo unde au fost deja anuntate o serie de concerte in cluburile din statiune.

O lista completa de evenimente de 1 mai ce vor avea loc la mare gasiti aici !

Satul-de-Vacanta-CampoEuroClub_bungalow-3

Cei care aleg Delta Dunarii pot vizita satul de vacanta CampoEuroClub situat pe malul bratului Sulina. Accesul se poate realiza atat pe cale fluviala in maxim 30 min cu ambarcatiunile noastre sau cu pasagerul (prima oprire pe traseul Tulcea-Sulina) , cat si terestru, pe drumul national Tulcea-Murighiol pana in localitatea Nufarul (13Km), de unde se va traversa Bratul Sfantul Gheorge cu BAC-ul, urmand apoi un traseu de doar 7 Km pana la CampoEuroClub din Partizani.

CampoEuroClub organizeaza partide de pescuit, excursii pe trasee comandate, spectacole cu interpreti, lumini, muzica si karaoke. De asemenea se pot viziona meciuri de fotbal si alte evenimente importante la TV cu ajutorul proiectorului cinematic.