ALTE MODALITATI DE ASCULTARE

Poti asculta MB MUSIC direct pe acest site sau prin intermediul unor alte playere instalate, precum
Winamp/iTunes/Mobile
Windows Player
VLC/Other players
Fereastra noua browser

MB MUSIC RADIO se asculta in orice browser de pe mobil direct din player-ul integrat pe site sau la urmatoarea adresa:
www.mb-radio.org/player

Poti ascuta MB MUSIC RADIO pe mobil instaland aplicatia VLC pentru iPhone/Android.

Pasii pentru ascultare: Apasati iconita in forma de con pentru deschiderea sectiunii Mediateca, selectati Flux de Retea iar in bara de adresa introduceti : https://www.mb-radio.org/live.m3u (http://s35.myradiostream.com:31416/listen.pls)

– Puteti descarca APK-ul Android al aplicatiei MB MUSIC RADIO, de aici. Pentru instalarea aplicatiei acordati permisiunea instalarii de aplicatii din surse necunoscute.

– Streamul MB MUSIC RADIO este disponibil intr-o serie de aplicatii dedicate pentru Android sau IOS, cum ar fi Radio Romania (Android si iOS), Asculta Live App (Android), Radio Online România (iOS si Android)

– Ce fel de conexiune de date am nevoie si cat trafic voi consuma ? Orice conexiune de date 3G ar trebui sa iti permita sa asculti fara probleme MB MUSIC RADIO pe mobil. Abonamentele si cartelele SIM oferite de operatorii telecom de la noi includ date mobile cu multi GB inclusi. Exista operatori care ofera deja internet nelimitat pe mobil sau nu taxeaza suplimentar costurile de depasire. Streamul LIVE MB MUSIC nu consuma multe date, deci nu ar trebui sa iti faci probleme.

Telefonul este cel mai bun prieten ca sa asculti MB MUSIC RADIO atunci cand esti in masina sau la plimbare.
Pentru a asculta MB MUSIC RADIO in masina ai nevoie de:
– Conexiunea de date de pe telefon activata;

– Conexiunea bluetooth activata sau un cablu audio cu doua capete AUX jack 3,5 mm.

– Daca aparatul tau radio are jack de intraxe AUX IN, tot ce iti trebuie este un cablu audio cu doua capete, conectand telefonul cu aparatul radio prin intermediul cablului introdus in jackul pentru casti al telefonului si in intrarea AUX IN de pe aparat. Preturi incepand de la 7 lei pe eMag.

– Daca nu ai sursa de intrare AUX IN pe aparat te poto folosi de un modulator FM cu Bluetooth pentru masina (Acesta costa de la 12 lei si poate fi cumparat si online, vezi detalii aici). Introduci modulatorul in priza pentru bricheta si iti setezi frecventa FM preferata, de preferat una care nu este folosita de un alt post de radio din orasul tau (poate fi 87,5 FM). Pe aparatul de pe masina cauti fecventa setata pe modulatorul FM.
– Odata introdus modulatorul in priza, si frecventa setata pe aparat, conectezi telefonul tau prin conexiunea bluetooth la modulator. Exista modulatoare FM care au sursa de intrare pentru jack audio, deci poti inlocui conexiunea bluetooth un cablu audio.

Ca sa asculti MB MUSIC folosesti instructiunile din sectiunea asculta pe mobil.

– Ce fel de conexiune de date am nevoie si cat trafic voi consuma ?

Orice conexiune de date 3G ar trebui sa iti permita sa asculti fara probleme MB MUSIC RADIO pe mobil. Abonamentele si cartelele SIM oferite de operatorii telecom de la noi includ date mobile cu multi GB inclusi. Exista operatori care ofera deja internet nelimitat pe mobil sau nu taxeaza suplimentar costurile de depasire. Streamul LIVE MB MUSIC nu consuma multe date, deci nu ar trebui sa iti faci probleme.

Pentru preluarea playerului radio pe alte site-uri folositi codul:

Daca televizorul vostru smart are browser incorporat accesati pagina : https://www.mb-radio.org/player

Poti asculta MB MUSIC RADIO pe consola Xbox One, accesand browserul Edge incoporat, deschizand linkul www.mb-radio.org/player

Poti asculta MB MUSIC RADIO pe consola Playstation, accesand browserul incoporat, deschizand linkul www.mb-radio.org/player. Pentru instructiuni cu privire la utilizarea browserului de pe Playstation, accesati aceasta pagina.


MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground