Current track

Title

Artist

Current show

Background

Despre MB MUSIC

Written by on 08/06/2012

Sub sloganul “We love music”, MB MUSIC RADIO aduce in fiecare zi cel mai bun mix de muzica. Cele mai bune piese si cei mai buni artisti se aliniaza la start intr-un playlist menit sa te binedispuna.

De peste 10 ani, proiectul online MB MUSIC iti ofera cele mai tari hituri ale momentului. De-alungul timpului am trecut prin diferite schimbari, iar in ultimii ani, ne place sa credem, am reusit sa ne adaptam astfel incat expresia “hiturile se asculta prima data la…” sa se aplice cu adevarat.

Mai multe formate radio pentru un public mai larg

MB MUSIC RADIO adopta mai multe formate radio pentru a satisface un public mai larg. Cu toate acestea, pe timpul zilei, postul abordeaza formatul clasic popular CHR (contemporary hit radio), amestecat cu o doza de stiri (jurnale din ora in ora preluate).

Noaptea te invitam insa sa te deconectezi complet de la rutina zilnica, postul trecand la formatul Dance/electro hits. Cei mai tari DJ ai momentului se aliniaza la start cu propriile show-uri. De la EDM la Trance, Alternative, DNB si Chillout, exista cu siguranta un show pe care vrei sa il asculti.

Diminetile sunt adaptate celor ce de regula sunt matinali, playlist-ul adaptandu-se la stilul AC (adult contemporary), aducandu-ti hituri ce au facut istorie in anii ce au trecut, stiri si subiecte ce merita atentia ta zilnica.

Cu ce suntem diferiti fata de altii ?

Piesele ce ajung in playlist-ul MB MUSIC sunt alese pe baza succesului avut in clasamentele digitale, alcatuite dupa numarul de redari  ale utilizatorilor, in online, si nu al numarului de difuzari de la diferite posturi de radio/tv.

Acordam o atentie deosebita evolutiei in clasamentele internationale si mai mult decat atat ne straduim cat se poate de mult sa nu repetam obsesiv pe parcursul unei zile aceleasi piese si aceeiasi artisti. Avem asadar, o baza generoasa de piese si artisti, si suntem siguri ca nu te vei plictisi.

MB MUSIC isi propune sa promoveze muzica buna, de aceea vom incerca intotdeauna sa promovam acei artisti care merita atentia vostra si care au un cuvant de spus in industria muzicala.

Conceptul MB MUSIC RADIO este dedicat tuturor celor ce nu isi pot imagina o zi fara muzica, de aici si sloganul “We love music”. Vei descoperi o varietate de stiluri muzicale: de la cele mai recente hituri, la cele mai bune piese din anii ce au trecut, la piese dance, si chiar si chill-out, atunci cand ai nevoie de o pauza de la munca solicitanta.

In week-end te invitam sa asculti cele mai tari hituri ale momentului, topul celor mai ascultate piese din online-ul romanesc, clasamentul celor mai difuzate hituri din Romania dar si  ce este trending in cluburi.

MB MUSIC are si o sectiune video, pe care am denumit-o MB MUSIC TV, unde ai posibilitatea de a urmari videoclipuri mai vechi cu hituri ce au facut istorie in clasamente. Este un post tv online, ce emite non stop prin intermediul platoformei Viloud, playlistul fiind actualizat periodic.


---------- BUZZ ----------Tagged as


Continue reading

Next post

Fii DJ


Thumbnail