Current track

Title

Artist

Current show

Background

Fii DJ

Written by on 08/06/2012

COLABORARI CU DJ PENTRU DIFUZAREA DE MIXURI

MB MUSIC RADIO este un proiect muzical deschis colaborarilor. Daca esti pasionat de muzica si vrei sa iti imparti cu noi preferintele muzicale te invitam sa ne trimiti playlistul tau, mixul tau, setul tau. Daca acesta este destul de bun incat sa se potriveasca cu targetul nostru atunci noi il vom difuza la radio si il vom prezenta fanilor nostrii sub forma de podcast.

Daca ai un mix, cu durata de o ora, acesta poate ajunge in playlist in cadrul programelor MB NIGHT MIX.
AtentIe! Acesta nu trebuie sa contina jingle-uri sau inserturi cu numele altor posturi de radio. Se accepta intro cu numele tau si chiar date de contact. Calitatea bitrate trebuie sa fie de minim 128 kbs/stereo.

Incarca mixul tau pe unul din urmatoarele servicii: Youtube, MixCloud, Soundcloud, sau un serviciu de partajare fisiere si trimite-ne link-ul , convige-ne ca merita sa iti difuzam mixul, si noi te vom anunta daca acesta a intrat in playlist-ul nostru, !

PENTRU A NE TRIMITE CREATIILE TALE TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA NE CONTACTEZI PE ADRESA NOASTRA DE MAIL !

PLAYLISTUL TAU LA MB MUSIC RADIO

Nu trebuie sa ai cunostiinte speciale ca sa iti asculti muzica preferata la radio. MB MUSIC iti lanseaza provocarea de a iti creea propriul playlist pe care sa il poti asculta impreuna cu prietenii timp de o ora pe MB MUSIC.

Creeaza-ti playlist-ul, ce trebuie sa contina maxim 15 piese, respectiv 60 de minute, folosind YouTube sau servicii precum Spotify, si partajeaza-l cu noi !

Evident ca trebuie sa tii cont ca piesele alese pot fi cele din zona de genuri difuzate pe post !

Scrie-ne pe adresa noastra de mail office@mb-radio.org, unde poti atasa chiar si un mesaj audio pe care sa il putem difuza la radio. Daca ne convingi, ne vom asigura ca te anuntam din timp cand vei putea sa iti asculti playlist-ul la MB MUSIC RADIO.


---------- BUZZ ----------Tagged as


Continue reading