MB MUSIC RADIO pe mobil

Written by on 08/06/2012

Daca iti place muzica buna si esti posesorul unui smartphone sau al unei tablete conectata la internet de acum poti sa iei muzica cu tine si sa te bucuri in continuare de cele mai bune hituri.

Indiferent ca ai posibilitatea sa te conectezi la internet prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi (de preferat) sau ai un abonament cu trafic inclus de internet de la operatorul tau, cu ajutorul aplicatiilor gratuite oferite de Google Play poti sa ne asculti si atunci cand esti la plimbare.

MB MUSIC RADIO se poate asculta in orice browswer desktop sau mobil direct din player-ul dedicat de pe site sau la adresa www.mb-radio.org/player

Pentru a asculta MB MUSIC RADIO online pe mobil iti recomandam si urmatoarea aplicatie pentru Android si iOS

1. VLC for Android

Prin intermediul player-ului poti asculta orice stream de radio doresti. Dupa instalare si deschidere, tot ce trebuie sa faci este sa deschizi adresa https://www.mb-radio.org/live.m3u si sa urmezi instructiunile din sectiunea Asculta in playerul preferat

2. VLC for iOS

Poti asculta MB MUSIC LIVE si prin intermediul aplicatiei iOS, urmand aceleasi instructiuni

3. Puteti descarca APK-ul Android al aplicatiei MB MUSIC RADIO, de aici. Pentru instalarea aplicatiei acordati permisiunea instalarii de aplicatii din surse necunoscute.

Toate detaliile legate despre modalitatile de ascultare le gasiti pe pagina CUM ASCULTI LIVE.
Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground