Current track

Title

Artist

Current show

HIT2BE

13:00 14:00

Background

Adele va urca pe scena Grammy Awards 2016

Written by on 22/01/2016

Adele și The Weeknd sunt primii artiști care au confirmat prezența la gala premiilor Grammy 2016. Evenimentul va avea loc pe 15 februarie, la Staples Center din Los Angeles.

Adele a reușit ca pe final de 2015, în doar câteva zile, să depășească recorduri stabilite de alți artiști cu luni și chiar ani în urmă. Albumul ”25” s-a vândut în 3,38 milioane de exemplareîn doar 7 zile de la apariția sa pe piață, devenind albumul cu cele mai mari vânzări pe perioada unei săptămâni din 1991 încoace. Până la ora actuală, discul s-a vândut deja în peste 15 milioane de exemplare, iar asta în doar două luni de la punerea în vânzare, albumul fiind lansat pe 20 noiembrie.

Nu e de mirare, așadar, că Adele a fost invitată pentru a cânta la gala premiilor Grammy 2016. Momentul va fi cu siguranță unul de maximă audiență, chiar dacă nu se știe ce piesă va fi interpretată. Artista britanică are la dispoziție mai multe opțiuni: ar putea interpreta un single deja lansat, cum ar fi ”Hello”, sau ar putea lansa o piesă nouă de pe albumul ”25”.

Lista artiștilor confirmați pentru live-uri la Grammy 2016:

  • Adele
  • The Weeknd
  • Kendrick Lamar
  • Little Big Town

Nominalizările la Premiile Grammy 2016 anunță o ediție ”furtunoasă”. Adele nu a fost eligibilă pentru această gală, așa încât Taylor Swift a completat spațiile libere a 7 categorii, fiind nominalizată în 2 dintre ele chiar pentru piesa ”Blank Space” (în traducere: ”Spațiu liber”). Ironia se transformă, însă, rapid în frustrare, fanii Madonna, Beyonce și Rihanna fiind nevoiți să constate că artistele lor preferate nu au nicio nominalizare. Cea mai mare surpriză a listei este, totuși, Kendrick Lamar, rapper-ul având nu mai puțin de 11 nominalizări.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Premiilor Grammy 2016. Aceasta va avea loc pe 15 februarie, la Staples Center din Los Angeles.

Infomusic


Tagged as