Au fost anuntate datele de desfasurare pentru Neversea 2018

Written by on 05/02/2018

Cel mai important eveniment organizat vreodata pe litoralul romanesc revine anul acesta cu o noua editie, dupa ce organizatorii au declarat ca Neversea 2017 a fost un adevarat succes.

Astfel, Primăria municipiului Constanța şi organizatorii festivalului NEVERSEA au anunţat in cadrul unei conferinte de presa perioada în care se va desfășura ediția 2018 a festivalului NEVERSEA –  5-8 IULIE 2018.

Primele abonamente vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 7 februarie, si spre deosebire de prima editie,  Neversea 2018 va avea 4 zile. Drept urmare vor creste si preturile la abonamentele pentru cele 4 zile de festival. Cei care isi vor achizitiona bilete de abonament pentru toate cele 4 zile vor trebui sa scoata din buzunar 400 de lei.

“Am semnat un protocol cu Primăria Constanţa, ABADL şi Ministerul Turismului. Urmează să stabilim locaţia desfăşurării festivalului. Dar luăm în calcul şi plaja Modern. Pe scene vor urca 200 de artişti. Avem multe suprize. Vom avea peste 7 scene. Numărul de participanţi la NEVERSEA va creşte cu 50 de procente. Preţul abonamentelor care se vor pune în vânzare miercuri este de 399 lei” a anuntat Bogdan Buta, directorul festivalului.

“Pentru prima ediţie am cheltuit 6 milioane de euro. Estimăm o creştere cu 30 de procente a bugetului festivalului” a mai spus Bodgan Buta.

Edy Chereji, unul dintre organizatorii festivalului, a declarat că prima ediţie a avut un mare succes, fiind apreciată de toţi participanţii. La rândul său, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău a precizat că prima ediţie a festivalului a depăşit toate aşteptările.

Încă de la prima ediție, NEVERSEA a reușit să devină cel mai mare festival organizat pe plaja Mării Negre, dar și al doilea festival din România ca număr de participanți, după UNTOLD. NEVERSEA 2017 a strâns, în toate cele trei zile, peste 153.000 de participanți din țară dar și din străinătate.

“Deci, a doua ediţie va dura patru zile ( 5-8 iulie), peste 200 artişti, mai mulţ de şapte scene, multe surprize şi multe ore de distracţie” a concluzionat Edy Chereji.

AFTER MOVIE NEVERSEA 2017


Tagged as


Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground