Current track

Title

Artist

Current show

Background

Emeli Sande și Ronan Keating vin la Cerbul de Aur 2019

Written by on 02/08/2019

Emeli Sande, una dintre cele mai bune voci ale Marii Britanii din ultimii 10 ani, și Ronan Keating, starul irlandez recunsocut pentru activitatea solo, dar și alături de Boyzone, vor susține recitaluri la Cerbul de Aur 2019. Vineri, 23 august, în ultima zi de concurs, Emeli va susţine la Braşov primul recital pe o scenă din România, iar în Seara de Gală a festivalului, pe 24 august, Ronan Keating va interpreta hituri ca “When You Say Nothing at All” și “If Tomorrow Never Comes” .

Cu peste 340 de milioane de vizualizări în mediul online, 19 milioane de single-uri vândute, dintre care trei No.1 în Marea Britanie, patru Brit Awards, autoare sau co-autoare a unor piese pentru mari artişti precum Alicia Keys, Katy Perry sau Rihanna, Emeli Sandé este printre cele mai recunoscute şi iubite staruri ale industriei muzicale.

Ronan Keating, starul irlandez care a vândut zeci de milioane de albume ca artist solo şi membru al celebrei trupe Boyzone, va susţine pe 24 august un recital de neuitat la Festivalul Cerbul de Aur.

Va fi o seară în care emoţiile vor ajunge la cote maxime: Seara de Gală, când vor fi dezvăluiți câştigătorii ediţiei 2019 şi când publicul va cânta alături de Ronan Keating unele dintre cele mai romantice melodii.

Festivalul Cerbul de Aur 2019, care se desfăşoară în perioada 22 – 25 august, va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică. Cu recitaluri care să devină momente de coleţie. În acest an, alături de Emeli Sande și Ronan Keating, vor urca pe scena din Piaţa Sfatului și Irina Rimes şi Ştefan Bănică.

Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.
Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.