Feli este insarcinata si le da vestea fanilor lansand piesa Doua Inimi

Written by on 22/05/2018

Feli face o mărturisire muzicală ce poartă în ea toate emoțiile universului: artista anunță că va fi mamă printr-o piesa impresionantă – “Două Inimi”.

Artista alege această formă discretă și sinceră de a împărtăși fericirea infinită pe care o trăiește și își declară iubirea necondiționată copilului pe care îl așteaptă “dintotdeauna”.

“Tu-mi ești Soarele și Luna/ Și te iubesc dintotdeauna/Te iubesc din alte vieți / Cum iubesc marii poeți” devine de acum refrenul vieții lui Feli.

Pentru că muzica este modalitatea prin care se exprimă cel mai bine, Feli a ales să descrie perioada specială pe care o trăiește prin intermediul unei piese. Astfel, anunțul a fost făcut chiar pe pagina de facebook a cântăreței, cea mai nouă piesă pe care o interpretează lăsând să se înțeleagă că este însărcinată.

Extrem de discretă când vine vorba de viaţa personală, Feli nu a dezvăluit cine este tatăl copilului.

Feli este în prezent membră în juriul noului show de la Antena 1, „The Four“. Artist şi songwriter HaHaHa Production, Feli este una dintre cele mai puternice voci din România, devenită celebră după participarea la „Vocea României“, de la Pro TV. Anul acesta, Feli a participat şi la Eurovision România, unde în finală s-a clasat pe locul trei.


Tagged as


MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground