Current track

Title

Artist

Current show

Background

Jude Law devine Albus Dumbledore

Written by on 12/06/2017

Actorul Jude Law, nominalizat de doua ori la premiile Oscar, il va interpreta pe vrajitorul Albus Dumbledore aflat in anii tineretii, intr-o continuare a filmului ”Fantastic Beasts and Where to Find Them

Personajul Albus Dumbledore a fost interpretat in filmele din seria ”Harry Potter” de actorii Richard Harris si Michael Gambon, relateaza News.ro.

Noul film, care va avea premiera in noiembrie 2018, il va prezenta pe Albus Dumbledore inainte de a deveni directorul scolii de vrajitorie Hogwarts.

”Jude Law este un actor cu un talent extraordinar a carui munca o admir de mult timp. Abia astept sa am oportunitatea de a lucra cu el. Stiu ca va reusi sa redea toate fetele nebanuite ale lui Albus Dumbledore in acest film, JK Rowling dezvaluind o perioada foarte diferita a vietii personajului” , a spus regizorul acestui proiect cinematografic, David Yates.

”Cum suntem fani noi insine, suntem extrem de incantati sa il avem pe Jude Law in distributia «Fantastic Beasts», pentru a interpreta un personaj iubit la nivel global. Jude face parte din familia Warner Bros de multi ani si suntem nerabdatori sa pornim impreuna in aceasta aventura”, a spus Toby Emmerich, presedintele Warner Bros.

In filmul ”Fantastic Beasts and Where to Find Them 2”, regizat de David Yates, Eddie Redmayne va aparea din nou in rolul vrajitorului Newt Scamander.

Johnny Depp va interpreta personajul Gellert Grindelwald si in noul film, dupa ce a avut o scurta aparitie in finalul primei pelicule ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”.

Actiunea din primul film ”Fantastic Beasts And Where To Find Them” este plasata la New York, cu 70 de ani inainte de evenimentele relatate in seria ”Harry Potter”, si prezinta aventurile lui Newt Scamander, autorul unei carti despre creaturi mitologice, care, dupa sapte decenii, devine unul dintre manualele de studiu la scoala de magie Hogwarts, frecventata de tanarul vrajitor Harry Potter.


Tagged as