Current track

Title

Artist

Current show

Background

Liam Gallagher nu a mai vrut sa cante la Fall in Love Festival

Written by on 02/09/2019

Promovat drept cap de afis al festivalului Fall in Love, ce a avut loc in acest week-end la Bucuresti, fostul membru al trupei Oasis, Liam Gallagher a decis in ultimul moment sa nu mai urce pe scena.

Miile de oameni care si-au cumparat bilet si au asteptat prima reprezentatie a artistului au ramas cu ochii in soare si cu un mesaj al artistului pe Twitter:

“Din cauza unor probleme tehnice legate de festival, Liam Gallagher nu va cânta la Festivalul Fall in Love în seara aceasta. Promotorul va încerca să stabilească o nouă dată pentru întoarcerea lui Liam, iar detaliile despre bilete vor fi disponibile în următoarele câteva zile”, a fost şi mesajul difuzat de organizatorii evenimentului cu puţin timp înainte de ora programată pentru recitalul lui Gallagher.

Festivalul Fal in Love s-a aflat anul acesta la prima ediţie şi a avut loc sâmbătă şi duminică, la palatul Mogoşoaia. Kaiser Chiefs, Disclosure, Kovacs, Underworld, De La Soul s-au numărat printre artiştii invitaţi la eveniment, care a fost organizat de Alive.

Liam s-a făcut remarcat pe scena muzicală internațională ca solist al Oasis, una dintre cele mai de succes formații ale anilor ‛90, care a lansat hituri precum “Wonderwall”, “Supersonic” și “Don’t look back in anger”.

După despărțirea de Oasis, Liam Gallagher a a anunțat lansarea single-urilor solo “Wall of Glass” (2017) și “Chinatown” (2017) .

Fanii ce au batut drum lung ca sa il vada pe artist s-au uitat in schimb la un concert din 1994 pe ecranele de pe scena principala. Reactiile de dezamagire si suparare nu au intarziat sa apara.