Current track

Title

Artist

Current show

Background

Piesa noua de la Shawn Mendes

Written by on 27/03/2018

Shawn Mendes continua sa impresioneze. Cantaretul in varsta de 19 ani a lansat de curand single-ul ‘Extravaganza’. Inspirat de Kings of Leon, este principalul single extras de pe cel de-al treilea sau album inca nelansat. Mendes nu a asteptat mult si ne-a oferit si cea de-a doua piesa de pe material, ‘Lost in Japan’, care a strans deja aproape cinci milioane de vizualizari la scurt timp dupa lansare.

“All it takes it one flight. We’d be in the same time zone/ Do you got plans tonight? I’m a couple hundred miles from Japan, and I was thinking I could fly to your hotel tonight. Cause I can’t get you off my mind.” canta Mendes pe un beat inspirat de Justin Timberlake. Din punct de vedere al sound-ului piesa pare una riscanta, insa reuseste sa ne prezinte o varianta mai matura a superstarului.

Dupa doar o zi de la lansare, Shawn domina topul iTunes si probabil va avea un debut impresionant in Billboard Hot 100. In mai putin de 24 de ore, ‘In My Blood’ a strans peste 3 milioane de stream-uri pe Spotify si sta confortabil pe primul loc in iTunes U.S.


Tagged as