Prestatie ratata de Anul Nou pentru Mariah Carey

Written by on 05/01/2017

Mariah Carey a incheiat 2016 cu cel mai prost moment din cariera ei de pana acum. Aflata la petrecerea de Anul Nou din New York, unde fusese invitata sa cante, diva a plecat de pe scena fara sa cante un singur cuvant.

Motivul a fost o problema tehnica, monitoarele in-ear ale cantaretei nu functionau, asa ca nu putea sa auda nimic din piesa. Rezultatul a fost penibil si cel putin dubios, pentru ca Mariah a ramas pe scena in timp ce dansatorii isi vedeau mai departe de coregrafie.

Dupa acest incident, managerul artistei a rabufnit pe internet cu o declaratie:

Sunetul se auzea ciudat la repetitii, dar artista a fost asigurată că totul se va rezolva până la momentul live. Chiar înainte să intre pe scenă, producătorii au asigurat-o din nou că pachetul de sonorizare va funcționa în regulă când va începe momentul. După care lucrurile au început să se transforme în haos. Ei începuseră numărătoarea inversă, iar Mariah nu auzea absolut nimic. Au intrat în LIVE și, bineînțeles că ea și-a scos in-ear-urile. Dacă le ținea în urechi, nu auzea decât o liniște completă. A sperat că va auzi track-urile în monitoare, dar având în vedere circumstanțele, nu auzea decât haos! Nu își putea auzi muzica. La un moment dat, nu s-a mai putut face nimic.


Tagged as


Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground