Current track

Title

Artist

Current show

WE LOVE MUSIC

14:00 15:00

Background

Adele şi-a anulat concertele din următorul turneu

Written by on 04/07/2017

După ce a susţinut 121 de concerte în mai puţin de doi ani, cântăreaţa britanică Adele a anunţat  că îşi anulează ultimele două spectacole din turneul său din acest an din cauza unor probleme pe care le are la coardele vocale, scrie Gandul.info.

Intr-o postare pe pagina de Facebook a scris : “Am fost la medicul meu ORL în această seară pentru că nu am avut voce deloc astăzi şi se pare că mi-am deteriorat coardele vocale.”

Anunţul făcut de Adele vine după două concerte de succes de pe Stadionul Wembley din Londra, pe 28 şi 29 iunie, la care au participat în jur de 100.000 de persoane în fiecare seară. Vestea pare să confirme şi zvonurile că acesta va fi turneul final al artistei.

Ea a spus că s-a gândit chiar la playback în ultimele două spectacole programate pentru a avea ocazia de a mai sta printre fani, dar că a decis să nu facă acest lucru: “N-aş putea face asta într-un milion de ani. Nu aş fi eu însămi acolo sus.”

Adele a suferit de o hemoragie vocală recurentă, care a forţat-o să îşi amâne unele spectacole pentru o intervenţie chirurgicală în 2011. Cântăreaţa a trebuit să îşi anuleze anumite concerte din turneul din august 2016 din cauza unei răceli.

Cântăreaţa a precizat că banii pentru biletele concertelor vor fi rambursaţi dacă spectacolele de la finalul turneului nu vor fi reprogramate şi a promis că va da mai multe informaţii în zilele următoare.


Tagged as