Current track

Title

Artist

Current show

TOP 10 @ 10

10:00 11:00

Background

Alex Velea nu mai prezintă emisiunea Acces Direct

Written by on 09/01/2019

Alex Velea nu mai prezintă emisiunea-tabloid Acces Direct de la Antena 1 din cauza programului foarte încărcat pe care îl are.

Anunțul a fost făcut chiar de către Simona Gherghe, cea care a dezvăluit motivul pentru care colaborarea de câteva luni a fost încheiată. Alex Velea s-a alaturat la finalul lunii august emisiunii de la Antena 1 si a prezentat impreuna cu Simona Gherghe aceasta emisiune.

Prezentatoarea Acces Direct a precizat că principalul motiv este programul foarte încărcat al cântăreţului. Pe lângă carieră, Alex Velea are şi doi copii cu Antonia.

„După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi noul sezon. Să-i mulţumesc, în primul rând, lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex, ştiţi cu toţii, are o carieră de mare succes în muzică şi cred că e destul de dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore. E destul de complicat, aşa că a ales să meargă mai departe cu proiectele lui muzicale, mai ales că ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. Aşadar, mulţumim, Alex Velea şi multă baftă pe viitor”, a zis Simona Gherghe.

în urmă cu doar două zile, Alex Velea a făcut o declarație care nimic nu prevestea anunțul apărut în presa din România. “Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună și o prietenă adevărată, mi-e super dragă, am de învățat de la ea, relația noastră de amiciție este într-un continuu progres, îmi place”


Tagged as