Current track

Title

Artist

Current show

Background

Antonia si Connect-R au colaborat pentru piesa Adio

Written by on 26/01/2018

ANTONIA incepe 2018 in forta cu un nou single, o colaborare neasteptata cu Connect-R, unul dintre cei mai talentati artisti din Romania.

Piesa se numeste “Adio” si a fost compusa de Connect-R cu DJ Sava si produsa de Alex Cotoi, producatorul roman care a produs cele mai multe dintre hiturile Carla’s Dreams, castigator al premiului Grammy cu piesa “Baddest Girl in Town” a lui Pitbull.

“Adio” este o piesa sensibila, emotionanta, sincera despre dragoste.

“Ma bucur pentru aceasta colaborare cu Connect-R, un artist pe care il apreciez. Imi place mult “Adio”, o piesa cu feeling si versuri frumoase!”, a declarat ANTONIA.

“Adio” este o piesa la care tin foarte mult! Si ma bucur ca o cant cu Antonia! E o poveste despre adevar sau mai bine spus despre frica de a spune adevarul! Cu siguranta se vor regasi multi in aceasta piesa”, a declarat Connect-R.

Videoclipul piesei “Adio” a fost filmat si regizat de Khaled Mokhtar, cu care ANTONIA a colaborat de nenumarate ori pentru “Marabou”, “Gresesc”, “Milk and Honey” – GGirls.

De imaginea ANTONIEI s-au ocupat Alex Abagiu – make-up (Beauty District), Adonis Enache – par (Endorphin Lab), Cristina Craciun (styling).


Tagged as