Britney Spears porneste turneul mondial Piece of Me

Written by on 26/01/2018

Britney Spears duce spectacolul de la Las Vegas, Piece of Me, prin intreaga lume. Cantareata a anuntat ca va avea o serie de show-uri in America de Nord si Europa anul acesta, spre entuziasmul fanilor sai care nu au mai vazut-o live de ceva timp.

Rezidenta de la Las Vegas s-a dovedit a fi un real succes, iar timp de patru ani a avut 250 de spectacole, a vandut aproape un milion de bilete si a strans peste 140 de milioane de dolari, Piece of Me incheindu-se chiar la finalul anului trecut. Turneul va incepe in vara acestui an, in iulie, iar biletele se pun in vanzare chiar maine. Britney Spears va concerte in S.U.A., Germania, Danemarca, Norvegia, Belgia, Marea Britanie si Irlanda si va aduce fanilor bucati din show-ul pe care l-a avut in Las Vegas atatia ani. In plus, se zvoneste ca in toamna va relua o rezidenta similara, dar la un alt hotel, iar seria de concerte nu ar face altceva decat sa creasca interesul publicului pentru ceea ce va urma.

Dupa concertele din Statele Unite, Britney Spears va ajunge in Marea Britanie, Germania, Norvegia, Danermarca, Suedial, Belgia si Irlanda.

Fanii asteapta si piese noi de la Britney, pentru ca nu a mai venit cu ceva nou de ceva timp, de cand o ascultam cu Make Me, Do You Wanna Come Over sau Slumber Party.


Tagged as


Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground