Carla’s Dreams

Written by on 12/02/2016

Carla’s Dreams este denumirea unui proiect muzical din Republica Moldova care a fost început de Andrei Țăruș în anul 2012. Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpreteaza melodii în limbile română, rusă și engleză. Înființată în orașul Chișinău, Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt Hip hop, Jazz, Rock și Pop.

În cadrul concertelor, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea poartă o glugă cu ochelari, iar fața îi este mascată. Prima piesă produsă de Carla’s Dreams a fost ”Dă-te”. În martie 2013, trupa a realizat un videoclip la piesa P.O.H.U.I în colaborare cu interpreta din România, Inna, modificând-o puțin. Trupa se evidențiază de alți artiști autohtoni prin folosirea unui argou personalizat, texte despre realitățile vieții cotidiene și folosirea mai multor stiluri muzicale.

În 2012 în cadrul emisiunii ,,Paparazzi” de la Jurnal TV s-a anunțat că solistul grupei este Andrei Țăruș, cunoscut mai devreme ca solistul și autorul versurilor trupei In Quadro.
Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground