Carla’s Dreams

Carla’s Dreams

Like
1107
0
vineri, 12 februarie 2016
Artisti

Carla’s Dreams este denumirea unui proiect muzical din Republica Moldova care a fost început de Andrei Țăruș în anul 2012. Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpreteaza melodii în limbile română, rusă și engleză. Înființată în orașul Chișinău, Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt Hip hop, Jazz, Rock și Pop.

În cadrul concertelor, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea poartă o glugă cu ochelari, iar fața îi este mascată. Prima piesă produsă de Carla’s Dreams a fost ”Dă-te”. În martie 2013, trupa a realizat un videoclip la piesa P.O.H.U.I în colaborare cu interpreta din România, Inna, modificând-o puțin. Trupa se evidențiază de alți artiști autohtoni prin folosirea unui argou personalizat, texte despre realitățile vieții cotidiene și folosirea mai multor stiluri muzicale.

În 2012 în cadrul emisiunii ,,Paparazzi” de la Jurnal TV s-a anunțat că solistul grupei este Andrei Țăruș, cunoscut mai devreme ca solistul și autorul versurilor trupei In Quadro.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *