Formatia ABBA s-a reunit si se pregateste sa lanseze noi piese

Written by on 05/05/2018

Membrii trupei suedeze ABBA s-au reunit după 35 de ani! Cu acest prilej, trupa va lansa două noi piese, una dintre ele, „I still have faith in you”, urmând să fie interpretată în cadrul unui show televizat unde vor apărea avatarurile starurilor.

Avatarurile vor cânta un cântec al formaţiei, în cadrul unui spectacol-tribut, produs de BBC şi NBC.

„Cu toţii am simţit că, după 35 de ani, ar fi amuzant să ne unim forţele din nou şi să mergem în studioul de înregistrări. Deci, am făcut-o. Şi a fost ca şi cum timpul a stat în loc şi am fost plecaţi doar pentru o scurtă vacanţă. O experienţă extrem de veselă. Au rezultat două noi cântece şi unul dintre acestea, ‘I Still Have Faith in You’, va fi interpretat de versiunile noastre digitale la un show TV special produs de NBC şi BBC şi care va fi difuzat în decembrie. Poate venim din vechi timpuri, dar cântecul este nou. Şi ne-am simţit bine”, se specifică pe contul de Instagram al trupei.

Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad, Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson s-au despărţit în 1982, după ce au dominat scena disco pentru mai mult de zece ani cu piese precum „Waterloo”, „Dancing Queen”, „Mamma Mia” sau „Super Trouper”.

Grupul, care a vândut mai mult de 400 de milioane de albume, nu s-a mai reunit pe scenă din 1986.

Cum arata membrii trupei ABBA in 2018

Vestea că ABBA se reunește pentru a scoate noi piese a stârnit mult entuzism în rândul fanilor trupei și așa au luat naștere tot felul de zvonuri, de la un posibil turneu mondial până la o apariție-surpriză la festivalul Glastonbury.

„Nu, cu siguranță nu. Ar trebui să ne amintim de ei aşa cum au fost în anii 1970 şi să ascultăm cum cântă în prezent”, a răspuns reprezentanta grupului, când a fost întrebată despre un posibil turneu mondial, de către jurnaliștii de la Mirror.

Totuși, noul proiect al suedezilor include și un turneu virtual, cu hologramele membrilor trupei, programat pentru anul viitor. Acesta se va numi „ABBAtars” și va avea ca scop promovarea noilor piese lansate de Agnetha Faltskog (68 de ani), Anni-Frid Lyngstad (72 de ani), Björn Ulvaeus (73 de ani) şi Benny Andersson (71 de ani). Proiectul, care va implica realitatea virtuală şi inteligenţă artificială, a fost descris drept o „experienţă nouă de divertisment”.


Tagged as


Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground