A fost dezvaluita cauza decesului lui Avicii

Written by on 27/04/2018

La o saptamana de la anuntul mortii lui Tim Berling, aka Avicii, familia acestuia a facut publica cauza decesului acestuia.

Astfel conform acestora Avicii a decis sa se sinucida, lasand si un bilet de adio. Intr-un mesaj postat pe internet acestia scriu ca:

„Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil care căuta răspunsuri la întrebările existenţiale ale vieţii. A vrut să găsească un echilibru în viaţă pentru a fi fericit şi pentru a putea să facă ceea ce iubeşte cel mai mult – muzică… N-a mai putut continua, a vrut să-şi găsească pacea“, se arată în mesajul familiei lui Avicii.

“Atunci când nu a mai mers în turnee a încercat să găsească un echilibru între a fi fericit și a putea face ce iubea mai mult – muzica. Tim nu era făcut pentru mașinăria de business în care s-a băgat. Era un tip sensibil, care își iubea fanii dar care evita lumina reflectoarelor. Tim, vei fi mereu iubit și ne vei lipsi. Persoana ta și muzica ta vor continua să trăiască în amintirile noastre”, se mai arata in comunicat.

În primul mesaj, familia lui Avicii a mulţumit fanilor şi artiştilor pentru declaraţiile lor de susţinere. “Suntem atât de recunoscători pentru toţi cei care iubesc muzica lui Tim şi au amintiri preţioase. Vă mulţumim pentru toate iniţiativele luate pentru a-l onora pe Tim“, a precizat familia.
Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground