Veste devastatoare pentru fanii muzicii electronice, Avicii a incetat din viata

Written by on 20/04/2018

Veste socanta pentru fanii muzicii electronice, celebrul DJ Suedez Avicii, pe numele sau real, Tim Bergling, a murit la vârsta de 28 de ani vineri, 20 aprilie, a confirmat publicistul său.

“Cu o durere profundă anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut și ca Avicii”, a declarat publicistul său, Diana Baron, într-o declarație de presa. “El a fost găsit mort în Muscat, Oman, vineri după-amiaza. Familia este devastată și cerem tuturor să respecte nevoia de confidențialitate în acest moment dificil.

Din pacate nu au fost mai oferite mai multe informatii.

El s-a retras din turneele sale în 2016, invocând motive de sănătate. El a suferit mai mulți ani probleme de sănătate, inclusiv pancreatită acută, în parte din cauza consumului excesiv de alcool. Tim a facut mai multe operatii prin care si-a îndepărtat vezica biliară și apendicele în 2014.

La momentul anuntului retragerii sale Avicii a postat următoarea declarație pe site-ul său anul trecut:

“Cu totii ajungem intr-un punct al vietii si carierei noastre cand intelegem ce este mai important pentru noi. Pentru mine inseamna sa creeaz muzică. Pentru asta trăiesc, si asta am fost nascut sa fac.

Anul trecut am renunțat la turneele live și mulți dintre voi ați crezut că a fost sfarsitul. Dar sfârșitul concertelor live nu a înseamnat niciodată sfârșitul lui Avicii sau a muzicii mele. În schimb, m-am întors in locul unde totul are sens – in studio.

Următoarea etapă va fi vorba despre dragostea mea de a creea muzică pentru voi. Este începutul unui lucru nou.

Sper că vă veți bucura atât de mult ca și mine.”

Avicii a lansat unele dintre cele mai celebre melodii EDM din lume, inclusiv “Levels”, “Hey Brother” și hit-ul său “Wake Me Up” cu Aloe Blacc.

A fost nominalizat pentru 2 Grammy pentru cea mai bună piesa în 2011 și 2012, pentru “Levels” și “Sunshine” – și a fost nominalizat la un premiu Billboard Music for Top Dance / Album electronic.

STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE.
Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground