Pink a fost aleasa cel mai frumos om din lume

Written by on 19/04/2018

Revista americana People publică anual o listă a oamenilor frumoşi din lume, iar, în 2018, titlul ii revine cantaretei in varsta de 38 de ani Pink, laureata, printre altele, cu un Premiu Grammy.

Cântăreaţa americană Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru că este “un model de viaţă care îmbină onestitatea şi încrederea”. Artista este casatortita si are doi copii, Jameson Moon, în vârstă de 15 luni, şi Willow Sage, în vârstă de 6 ani.

Printre laureati se mai afla şi fosta actriţă americană Meghan Markle, care, pe 19 mai, se va căsători cu prinţul Harry al Marii Britanii.

Lista de anul acesta, care nu se bazează pe frumuseţea fizică, ci pe calităţi frumoase, precum forţa, umanitatea şi talentul, include peste 70 de vedete feminine, dar şi cinci bărbaţi. Printre acestea se numără starul serialului “Will & Grace” Megan Mullally, actriţa afro-americană Issa Rae, starul filmului “Wonder Woman” Gal Gadot şi campioana din lumea tenisului Serena Williams.

Rapperul Drake, artistul Lin-Manuel Miranda, realizatorul TV Jimmy Kimmel, actorul de comedie Kumail Nanjiani şi patinatorul olimpic Adam Rippon sunt cei cinci bărbaţi incluşi pe lista People 2018.


Tagged as


Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground