Current track

Title

Artist

Current show

Background

Genesis se reuneste dupa 13 ani

Written by on 05/03/2020

Trupa Genesis se va reuni pentru un turneu în Marea Britanie, la 13 ani de la ultimul spectacol. Muzicienii au anunțat că, alături de ei, pe scenă va fi și fiul lui Phil Collins, Nicholas.

Trupa britanică Genesis a programat nu mai puțin de zece spectacole pentru sfarșitul acestui an. Turneul ”Last Domino” a fost anunțat la emisiunea matinală de la BBC Radio 2.

”E o sonoritate Genesis pe care încă o mai avem aici”, a spus chitaristul Mike Rutherford. “Mi-a fost dor, e bine să cânți din nou”, arată muzicianul.

Rutherford a explicat: “E un sentiment minunat. Pare momentul potrivit. Abia așteptăm să cântăm. Mulți dintre contemporanii noștri au cântat mult- noi nu am avut decât două spectacole în Marea Britanie în ultimii 28 de ani”.

Muzicienii au anunțat că fiul lui Phil Collins, Nicholas, în vârstă de 18 ani, va fi bateristul trupei în concerte. ”Cântă ca mine și are aceeași atitudine”, spune Collins.

De la înfiinţarea sa, în 1967, trupa Genesis a vândut aproape 130 de milioane de albume şi a susţinut 1.400 de concerte.

Phil Collins a părăsit la rândul lui grupul Genesis în 1996, pentru a-şi construi o carieră solo de excepţie.


---------- BUZZ ----------