Current track

Title

Artist

Current show

Background

Piesa ce va reprezenta Romania la Eurovision spune povestea de viata a artistei

Written by on 05/03/2020

Televiziunea Romana a avut anul acesta o abordare diferita pentru alegerea reprezentantei si a piesei care va reprezenta Romania la concursul international Eurovision.

„Alcohol You” a fost preferata juriului si a publicului, însă aceasta este și una dintre melodiile extrem de dragi artistei, cu o profunzime aparte. „Alcohol You” vorbește despre beatitudinea pe care ți-o dă momentul în care simți că te conectezi cu adevărat cu tine însăți.

Cantareata Roxen spune ca se regăsește în versurile piesei și momentul live de la Eurovision a fost extrem de emoționant pentru ea:

Piesa „Alcohol You” transmite acest mesaj, de aceea mă reprezintă, pentru că în acele versuri mă regăsesc, se regăsește o parte din povestea mea de viață. La Buzău mi-am pus tot sufletul în interpretarea melodiei, a fost un moment extrem de încărcat emoțional pentru mine, pentru că, pentru prima dată, cântam „Alcohol You” pe o scenă, în fața unui public numeros, îmi spuneam povestea. Aveam lacrimi nu doar în ochi, ci și în suflet.”

Vizualul piesei „Alcohol You” reprezintă perfect mesajul transmis de Roxen, în care se întâlnește cu ea atunci când e pregătită să înfrunte realitatea, să se înfrunte pe ea. Este despre relația cu sinele, despre căutarea echilibrului și găsirea lui în final, după ce am renunțat la tot zgomotul, agitația și dramele trecătoare.


---------- BUZZ ----------Tagged as