Current track

Title

Artist

Current show

Background

Irina Rimes urca pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2019

Written by on 20/08/2019

Irina Rimes va concerta pe 23 august în cadrul festivalului Cerbul de Aur 2019.

Irina Rimes şi-a dorit mereu să urce pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, iar momentele în care urmărea la televizor transmisiunile TVR din Piaţa Sfatului din Braşov se numără printre cele mai dragi amintiri ale copilăriei.

Telespectatorii Televiziunii Române au remarcat-o în concursul “Fabrica de staruri”, în 2012, când artista din Republica Moldova a ajuns până în finală.

Vedetă de top a tinerei generaţii, Irina Rimes va susţine un recital pe scena festivalului pe 23 august, la numai o zi după aniversarea zilei sale de naștere. Înaintea debutului festivalului, Irina a vorbit despre cum se pregăteşte pentru marele show din Piaţa Sfatului, dar şi despre planurile sale de viitor.

“Când eram micuţă, după ce ne făcea băiţă, mama ne înfăşura în prosoape albe şi ne aşeza în faţa televizorului. Şi, într-un astfel de moment, când mă uitam la Cerbul de Aur, am spus: Mama, mama, iaca, eu când am să cresc mare, am să cânt pe scena aia! Lucrul acesta mi-a rămas în minte, devenind un fel de vis nespus… Aşa că, atunci când am fost sunată şi întrebată: ai vrea să vii la Cerbul de Aur, am răspuns imediat: DAAA! Visam să fiu acolo, indiferent că voi fi concurent sau invitat!”, a declarat Irina Rimes pentru TVR.

Cat despre ce are pregatit pentru concertul ei, artista spune ca “Voi cânta piesele cunoscute de toată lumea, dar voi aduce şi unele de pe noul meu album, „Cosmos”, care încă nu a fost lansat pe YouTube, ci doar pe platformele de muzică. Sunt piese în care am încredere, le iubesc foarte mult şi de aceea le voi lansa pe 23 august, ţinând cont că pe 22 este ziua mea. Va fi o toamnă foarte plină pentru mine şi echipa mea, dar toată lumea aşteaptă Cerbul de Aur.”

Editia din acest an a Festivalului Cerbul de Aur are loc intre 23-25 august si va fi transmisa in direct la TVR.