Jessie J a lansat albumul “R.O.S.E”

Written by on 07/06/2018

Dupa multe luni de asteptare si suspans, Jessie J lanseaza prima parte a celui de-al patrulea material discografic, “R.O.S.E.”, un album compus din patru acte, ce urmeaza sa fie prezentat publicului incepand cu 22 mai si pana pe 25 mai.

Fiecare dintre cele patru parti ale albumului trateaza subiecte diferite. Astfel, “R.O.S.E.” reuseste sa atinga punctual teme precum trezirea la realitate, obsesiile, relatiile intime si puterea.

“Mi se pare un lucru nebunesc ca nu am mai lansat nimic nou de patru ani. Am petrecut aceasta perioada focusandu-ma pe procesul meu de maturizare. Acest lucru se poate simti si in muzica, R.O.S.E. reprezentand fidel jurnalul meu, intr-o singura melodie. Sunt mai mult decat fericita ca toata lumea a asteptat nerabdatoare acest album.” – Jessie J.

Venind in completarea marii lansari “R.O.S.E.”, Jessie J face cunoscut publicului si videoclipul piesei “Queen”, care trateaza un subiect delicat si reuseste sa transmita un mesaj emotionant si puternic. Versurile piesei promoveaza ideea de respect fata de propria persoana si acceptare de sine, functionand pe baza unei puternice prescriptii motivationale.

Povestea albumului “R.O.S.E.” a luat nastere odata cu lansarea primului single, “Think About That” si a continuat prin piesa “Not My Ex”, care a ajuns sa adune 7 milioane de stream-uri pe Spotify si 20 de milioane de vizualizari pe Youtube. In ultima perioada, Jessie J a cunoscut un succes fabulos in China, unde s-a alaturat cunoscutului show “SINGER”, cantand saptamanal in fata unei audiente de peste 250 de milioane de oameni si devenind primul artist international care a reusit sa castige aceasta competitie.

R.O.S.E. TRACKLISTINGS

R.O.S.E. (Realisations)
OH LORD (Interlude)
THINK ABOUT THAT
DOPAMINE
EASY ON ME

R.O.S.E. (Obsessions)
REAL DEAL
PETTY
NOT MY EX
FOUR LETTER WORD

R.O.S.E (Sex)
QUEEN
ONE NIGHT LOVER
DANGEROUS
PLAY

R.O.S.E (Empowerment)
GLORY
ROSE CHALLENGE (Interlude)
SOMEONE’S LADY
I BELIEVE IN LOVE


Tagged as


Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground