Justin Timberlake lanseaza un nou album denumit Man of the Woods

Written by on 05/01/2018

Justin Timberlake se întoarce pe scenă și anunță un nou album ce se va numi “Man of the Woods”.

“Man of the Woods” va fi lansat pe 2 februarie și este primul material discografic al artistului din ultimii cinci ani. Recent, au fost confirmate și colaborările pe care acesta le va avea cu artisti precum Timbaland, Alicia Keys sau cântărețul de muzică country Chris Stapleton.

“Albumul este inspirat de familia mea, de soția mea și de fiul meu – mai mult decât orice album pe care l-am lansat vreodată – este despre începuturile mele și este foarte personal.”

Mai mult de atât, artistul a fost confirmat și la Super Bowl 2018, în ciuda multor discuții pe marginea acestui subiect.

Fanii nu vor avea prea mult de aşteptat pentru primul single de pe noul album, acesta urmând să fie lansat vineri, pe 5 ianuarie.

Comentariile despre lansarea noului album nu s-au lăsat aşteptate, mulţi ironizând încercarea lui Timberlake de a se prezenta drept un “om al pădurilor”, făcând paralele comice cu filme cu cowboy precum “Brokeback Mountain” sau cu stilul vestimentar country adoptat de artist în perioada relaţiei cu Britney Spears.
Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground