Current track

Title

Artist

Current show

Sugar Radio

04:00 05:00

Background

Mariah Carey s-a reinventat total la 48 de ani

Written by on 17/05/2018

La 48 de ani, Mariah Carey s-a reinventat total. Artista arată foarte bine, mereu afișează un zâmbet larg pe față, a avut puterea să își deschidă sufletul în fața publicului și să povestească de afecțiunea cu care luptă zi de zi, de ani de zile: tulburarea bipolară.

Artista a fost surprinsă recent în Beverly Hills, iar fotojurnaliștii au fost impresionați de talia ei ca trasă prin inel. MaRIAH arată tot mai slabă, după ce și-a propus anul trecut să slăbească și să aibă grija de silueta sa.

Mariah Carey a reuşit să slăbească, deja, de la 85 de kilograme, la 65 de kilograme. La înălţimea ei de 1,75 metri, arată foarte bine. Vedeta s-a operat în secret ca să-şi pună un inel gastric. Nu se ştie exact când şi-a făcut intervenţia chirurgicală. Dar efectele se văd acum foarte bine.

“Mariah a fost tot timpul complexată de faptul că nu mai avea silueta din tinereţe. Era mândră de formele ei, însă nu mai putea să danseze din cauza kilogramelor în plus. Era din ce în ce mai criticată pentru faptul că se îngrăşase”, a spus o sursă citată de ziarul “The Mirror”.


Tagged as