Current track

Title

Artist

Current show

HITLIST

11:00 12:00

Background

Michael Buble se retrage definitiv din muzica

Written by on 19/10/2018

Cântăreţul canadian Michael Bublé şi-a anunţat retragerea din viaţa publică, recunoscând că nu mai are ”apetit” pentru faimă, după ce fiul său Noah a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

Michael Bublé a oferit un ultim interviu, în care a declarat că nu mai vrea să cocheteze cu faima şi anxietatea adusă de aceasta şi a recunoscut că ”i-a venit, pur şi simplu, să moară”, când a aflat despre diagnosticul crunt al micuţului Noah.

Artistul a încercat să vorbească despre tragedia pe care el şi soţia sa, actriţa argentiană Luisana Lopilato, au resimţit-o după ce Noah s-a îmbolnăvit la vârsta de trei ani. În consecinţă, Michael Bublé a anunţat retragerea din viaţa publică.

”Toată fiinţa mea s-a schimbat. Percepţia mea asupra vieţii. Nu ştiu dacă voi reuşi să termin acest interviu fără să plâng. Şi nu am pierdut niciodată controlul asupra emoţiilor mele în public. Mi-a pierut pofta pentru narcisismul celebrităţii. Acesta este ultimul meu interviu. Mă retrag. Am compus melodia perfectă şi acum pot renunţa, cât încă sunt în top,” a declarat artistul, citat de tabloidul britanic The Daily Mirror.


Tagged as