Current track

Title

Artist

Current show

Background

No woman no cry are un nou videoclip oficial

Written by on 09/07/2020

In 2020 legendarul Bob Marley ar fi implinit 75 de ani iar de 1 iulie, pentru a onora ziua internationala a muzicii reggae, a fost lansat un nou videoclip oficial pentru hitul “No Woman, No Cry”.

Regizat de catre Kristian Mercado Fiqueroa si filmat atat in Jamaica, cat si in New York, clipul exploreaza, in paralel, povestea unei familii despartita de teritorii, dar conectate prin iubire si grija unui viitor mai bun pentru copii. Videoclipul ilustreaza o mama puternica si iubitoare in dorinta de a le asigura copiilor ei o viata lipsita de griji, in Jamaica. In acelasi timp, tatal lucreaza non-stop ca taximetrist in New York, totul din aceleasi considerente – a garanta o viata mai buna familiei de acasa.

Ideea principala a proiectului video este bazata pe importanta familiei si a conexiunii dintre membri, mai ales in contexte cum ar fi saracia si munca in strainatate.

Pe 1 iulie, de ziua internationala a muzicii reggae, au fost publicate pe canalul de YouTube inca patru materiale video “Bob Marley: Legacy Episodes”, inclusiv “Rhythm of the Game”. In plus, cel mai bine vandut album al artistului, dar si cel mai iubit – Legend – va fi lansat intr-o editie limitata, pe vinil.

Muzica lui Bob Marley continua sa inspire generatie dupa generatie, mai ales ca testamentul sau este vizibil prin mesaje de iubire, justitie, unitate, un sentiment absolut necesar in 2020.

Platforma de streaming Netflix ofera de asemenea un documentar imtitulat ReMastered: Cine l-a împușcat pe Bob Marley. LEgenda reggae-ului, a supraviețuit unei tentative de asasinat în 1976, pe fundalul luptelor politice din Jamaica. Cine a fost vinovatul?


---------- BUZZ ----------Tagged as