Current track

Title

Artist

Current show

Background

Pussycat Dolls se reunesc după 10 ani

Written by on 25/09/2019

Trupa Pussycat Dolls se reuneşte după 10 ani, Nicole Scherzinger a semnat deja un contract „de milioane de dolari“ pentru a reveni în grupul care a făcut-o celebră în anii 2000.

Lidera trupei, Nicole Scherzinger, a semnat deja un contract de mai multe milioane de dolari pentru a reveni în grupul care a făcut-o celebră, scrie Daily Mail. Astfel, Pussycat Dolls vor pleca într-un turneu mondial şi sunt în discuţii pentru a înregistra noi piese. Ultimul material discografic lansat de trupă a fost cel din 2008, intitulat „Doll Domination“.

„Nicole a încheiat deja o înţelegere de milioane de dolari şi chiar a primit un avans măricel, astfel că a fost o ofertă de nerefuzat“, a declarat o sursă pentru The Sun.

Pussycat Dolls a fost una dintre cele mai succes trupe ale anilor 2000, iar din grup au mai făcut parte, pe lângă Nicole, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Melody Thornton şi Kimberly Wyatt. Trupa a dat lovitura cu hiturile „Don’t Cha“ şi „Buttons“.

Pussycat Dolls s-ar fi destrămat în 2009 din cauza conflictelor provocate de solista Nicole Scherzinger, care şi-ar fi asumat rolul de „şefă“ a grupului, notează sursa citată.

Se pare că cele cinci cântăreţe au revenit la sentimente mai bune şi sunt acum pregătite să revină pe scenă în vechea formulă, după 10 ani de la despărţire.

Zvonul că Nicole Scherzinger s-ar putea să cânte din nou alături de colegele din trupa a circulat intens în ultima perioadă, după ce o sursă a declarat pentru The Sun că acestea ar pregăti o reuniune anul viitor, dar şi un turneu mondial.


---------- BUZZ ----------Tagged as