Sean Paul revine in Romania pentru un nou concert

Written by on 28/03/2018

După concertul din 2007, susținut la premiile MTV, și cel din 2010, de la Turabo Summer Club din București, Sean Paul revine în România pentru a concerta la Arenele Romane. Evenimentul va avea loc pe 23 mai, iar în deschidere vor cânta Faydee, Fly Project și Simona Nae.

Cu un record de peste 5 miliarde de vizualizări pe YouTube, Sean Paul a avut, de-a lungul carierei, numeroase clasări în topul american Billboard, deținând multiple discuri de platină. Între hiturile care l-au menținut în topurile muzicale din întreaga lume se număra ”Temperature”, ”Press It Up” și ”No Lie”.

De curând, Sean Paul a primit o distincție din partea Recording Industry Association of America (RIAA), pentru vânzări ce au depășit 26 de milioane de discuri. Pe lista celor mai recente hituri ale artistului se numără: „Body”, featuring Migos, „No Lie”, o colaborare cu Dua Lipa, „Rockabye”, care a stat timp de nouă săptămâni în topurile din U.K. și, nu în ultimul rând, „Cheap Thrills”, alături de Sia, piesă ce a fost nominalizată la Grammy și a ajuns pe prima poziție în topul Billboard.


Tagged as


Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground